Morlang

Keuken: Italiaans
8,5 (130 reviews)
94%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 130 mensen zeggen over Morlang

8.5 Gebaseerd op 130 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"6"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Combi kaartje met de film betekende een te kleine portie . dat doen we niet meer. Jammer.De ambiance is aangenaam.

L van S op 07 maart 2019

"Cinediner"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Hartelijke ontvangst door jonge mensen. Muziek werd op mijn verzoek meteen iets zachter gezet. We waren heel vroeg dus het was nog leeg, later werd het drukker. Eten was prima (vegetarisch en kip). Personeel aan de bar was op een gegeven moment luidruchtiger dan de gasten....

Marian van Wijk op 23 februari 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Cinediner besteld, film was fantastisch, diner minder. Hoofdmaaltijd (lamsvlees) was goed van smaak maar niet bijzonder. Karige garnituur, hompje puree en nauwelijks een blaadje groen. De green curry van mijn tafelgenoot haalt het niet bij de Thaise versie. Gelukt was de sfeer wel goed in de bar.

h.p. coreelmont op 22 februari 2019

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Kom er vaker, eten is lekker en de bediening normaal leuk. Dit keer moeten vragen om te bestellen, om nog wat te drinken te krijgen, om een bijgerecht te krijgen, om nog koffie aangeboden te krijgen. Kok zat op de wc te appen en kwam er af zonder je aan te kijken, laat lege toilet rol achter. Normaal waren er een pa...

Lees hele review

Kom er vaker, eten is lekker en de bediening normaal leuk. Dit keer moeten vragen om te bestellen, om nog wat te drinken te krijgen, om een bijgerecht te krijgen, om nog koffie aangeboden te krijgen. Kok zat op de wc te appen en kwam er af zonder je aan te kijken, laat lege toilet rol achter. Normaal waren er een paar dames, erg attent en vrolijk nu een paar heren, heel reactief. We waren iets te laat waarvoor excuses aangeboden maar jammer dat de service zo liep. Toch even verder kijken maar als ik weer met klanten ergens heen wil. Nogmaals, eten was wel goed!

Robbert op 19 februari 2019

"Diner bij Morlang"
4.7 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten smaakte wel goed maar de hoeveelheid was véél te weinig. We stonden met honger op. Het gerecht zou met witlof zijn. Er lagen twee blaadjes witlof op ons bord. Verder geen aardappeltje of whatever ernaast. Heel slecht!!!

Ilse v M op 14 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morlang

Keuken: Italiaans

Gelegen midden in het bruisende centrum van Amsterdam, vind je restaurant Morlang aan de Keizersgracht. Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar Morlang voor staat.

Het karaktervolle pand waar het restaurant is in gevestigd zorgt voor een warmte en authentieke sfeer. Als het zonnetje schijnt kun je genieten van het prachtige terras aan het water. Op jouw bord verschijnen verrassende smaakcombinaties met seizoensgebonden ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden