Houdt van Eten

Frans | €€
8,8 (201 reviews)
98% aanbevolen

5-gangen Luxe menu € 53,95

Houdt van Eten

Frans | €€
8,8 (201 reviews)
98% aanbevolen

5-gangen Luxe menu € 53,95

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
5-gangen Luxe menu
€ 53,95

Houdt van Eten doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen luxe menu. Ontdek Houdt van Eten nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen luxe menu.

Reserveer nu jouw tafel bij Houdt van Eten!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 35,95

Houdt van Eten doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Houdt van Eten nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Houdt van Eten!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Chef's diner
€ 44,95

Houdt van Eten doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen chef's diner. Ontdek Houdt van Eten nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Houdt van Eten!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
6-gangen Luxe menu
€ 63,95

Houdt van Eten doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 6-gangen luxe menu. Ontdek Houdt van Eten nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 6-gangen luxe menu.

Reserveer nu jouw tafel bij Houdt van Eten!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 201 mensen zeggen over Houdt van Eten

8.8 Gebaseerd op 201 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Erg lekker eten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk genoten van een 3-gangenmenu. Alles was uit eigen keuken en heerlijk op smaak gemaakt.

Nynke (1 review) op 20 november 2022
Geverifiëerd

"Fijn avondje, lekker gegeten "
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker eten, vriendelijk personeel, fijn en attent, het was alleen een beetje rustig!

AM op 18 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Jullie hebben kennis van eten, welke smaken gecombineerd kunnen worden. Heerlijk.

MH op 06 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening

Mascha Schraven op 30 oktober 2022
Geverifiëerd

"Erg lekker eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het 4 gangen menu was erg lekker, ook een lekker aperitief en goede wijnen gehad. Vriendelijke bediening en goede service.

K. Helder op 13 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Houdt van Eten

Keuken: Frans

Restaurant Houdt van Eten is al meer dan 10 jaar een begrip in Groningen. Alle producten en ingrediënten worden dagvers bereid. Het keukenteam is enorm ervaren en heeft een grote passie voor koken. De menukaart bevat gerechten die zijn geïnspireerd door de Franse keuken met een Mediterrane en Oosterse touch. De gastvrije bediening zorgt ervoor dat je helemaal in de watten wordt gelegd. Voor elk gerecht staat er een begeleidende wijn klaar. Kom een avond culinair genieten bij restaurant Houdt van Eten!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden