Knife fork icon red

Enoteca

7,5 (36 reviews)
100%

Wat 36 mensen zeggen over Enoteca

7.5
(36 reviews)
Eten
7.9
Service
7.5
Sfeer
7.2
100%
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

De beoordelingen verbazen ons. We hebben hier erg lekker gegeten en vonden het leuke bediening.
De kreeft die op de weekkaart staat is erg lekker en de wijnen zijn goed. Ook leuk dat ze een kort verhaaltje bij de wijnen kunnen vertellen. Wij zijn absoluut positief!

Samuel Reilaard op 21 januari 2012

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Gewoon lekker. Bediening prima en attent!

Anoniem op 20 januari 2012

4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Wat een waardeloos restaurant.Personeel, als ze komen niet attent.
Duurt vrij lang voor een gerecht geserveerd wordt en dan is het nog lauw!
keuken middelmatig eerder voor een hotelketen.
komen beskist niet meer terug!!!!!!!!!!!

Schouten Rene op 19 januari 2012

5.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 7

De atmosfeer is goed, de muziek is goed, maar de keuken stelt niet veel voor, niet Italiaans genoeg. Ik heb linguine gegeten met truffel en paddestoelensaus(?) En bij het hoofdgerecht was de saus bij de hertenbiefstuk hetzelfde, mijn man heeft tonijn specialiteit gegeten en de risotto was hetzelfde als de biefstuk. ...

Lees hele review

De atmosfeer is goed, de muziek is goed, maar de keuken stelt niet veel voor, niet Italiaans genoeg. Ik heb linguine gegeten met truffel en paddestoelensaus(?) En bij het hoofdgerecht was de saus bij de hertenbiefstuk hetzelfde, mijn man heeft tonijn specialiteit gegeten en de risotto was hetzelfde als de biefstuk. Ik denk dat alleen de lasagne bolognese (hoewel ik deze niet gegeten heb) echt Italiaans is. Over het algemeen genomen is de beoordeling matig.

Anoniem op 13 november 2011

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Menu is lekker en goed afgestemd op elkaar. Het personeel is nog niet helemaal volleerd. Zo werd mijn bord weggehaald met open bestek en dus nog wat eten... Ook was een van de dames behoorlijk amicaal. Sommige gasten vonden dat niet fijn. Ik zelf heb er iets minder problemen mee. Jammer is wel dat de koffiemachine t...

Lees hele review

Menu is lekker en goed afgestemd op elkaar. Het personeel is nog niet helemaal volleerd. Zo werd mijn bord weggehaald met open bestek en dus nog wat eten... Ook was een van de dames behoorlijk amicaal. Sommige gasten vonden dat niet fijn. Ik zelf heb er iets minder problemen mee. Jammer is wel dat de koffiemachine te dicht bij de tafels staat en dat bij iedere kopje koffie ik de neiging had om ' binnen ' te roepen n.a.v. het geklop... Voor de rest is de sfeer prima. Jammer is wel dat de bar en restaurant niet geïntregeerd is.

Manette Terleth op 07 oktober 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Linnaeusstraat 89 1093 EK Amsterdam

Over Enoteca

Benvenuti alla Restaurant Enoteca Amsterdam, een stukje Italië in Amsterdam Oost!

Enoteca, van oorsprong een wijnhuis/proeflokaal in Italië, bied je een gevarieerd aanbod van diverse moderne Italiaanse gerechten die worden begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

Bij Enoteca Amsterdam serveren ze 25 verschillende wijnen per glas, van een mooie Verdicchio tot een prachtige Barolo. Puur, eerlijk en simpel zijn de woorden die de Italiaanse keuken samenvatten. Zij koken iedere dag met verse producten en huisgemaakte pasta.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden