Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Brasserie Cé

8,2 (3 reviews)

Wat 3 mensen zeggen over Brasserie Cé

8.2
(3 reviews)
Eten
7.7
Service
9.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Goede bediening!"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

De bediening is hier erg professioneel en vriendelijk echt niets op aan te merken. Het eten hadden we hoge verwachtingen van door de goede recensies. Dat vonden we wat tegenvallen. Maar prima eten verder. Interieur doet wat gedateerd aan. Mooie plaats met leuk uitzicht over de markt.

Sil op 24 maart 2017

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

We hebben genoten van het eten, verschillende smaken en sfeervol opgediend.
Een klein minpuntje was dat we lang moesten wachten voordat we een drankje konden bestellen totdat we dit uiteindelijk zelf gingen doen.

Corrie van Rijthoven op 31 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Het begon al bij de ontvangst. Ik had gereserveerd, en werd - bij melding - op persoonlijke wijze ontvangen en welkom geheten mijn plaats was direct beschikbaar. De kwaliteit van de amuse was al voortreffelijk en wekte verwachtingen voor die van het menu. Die verwachtingen werden niet beschaamd, integendeel. Het w...

Lees hele review

Het begon al bij de ontvangst. Ik had gereserveerd, en werd - bij melding - op persoonlijke wijze ontvangen en welkom geheten mijn plaats was direct beschikbaar. De kwaliteit van de amuse was al voortreffelijk en wekte verwachtingen voor die van het menu. Die verwachtingen werden niet beschaamd, integendeel. Het was een restaurantweekmenu, dat vier sterren waard was! De zorg voor mijn regenjas, die ik op de conferentie had laten hangen, toonde opnieuw de attentie van het personeel.

JAN DE JONGSTE op 30 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Burg. Loeffplein 98 5211 RX 's-Hertogenbosch

Over Brasserie Cé

In het hartje van 's-Hertogenbosch gelegen aan Hotel Central bevindt zich Brasserie Cé. Eenmaal binnen ervaar je de typische intieme sfeer met een prachtig warm interieur. 


Geniet van heerlijke culinaire hoogstandjes in combinatie met de vertrouwde Brabantse gastvrijheid. Met eten en drinken waar jij en het seizoen zich het lekkerst bij voelen, bereid met uitsluitend dagverse producten van de hoogste kwaliteit.


 


Proef de sfeer bij Brasserie Cé.


Cé laat het u smaken! 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden