De Silveren Spiegel

Nederlands
9,5 (71 reviews)
100%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 71 mensen zeggen over De Silveren Spiegel

9.5 Gebaseerd op 71 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"op en op top ...."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

zeer verzorgd in alle opzichten- topadres met o.a een mooie trapje in een prachtig oud pand waar alles klopt.

j.kral op 04 mei 2016

"Heerlijk en verfijnd eten in een bijzondere omgeving"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten is heerlijk en ziet er ook prachtig uit. Het zijn echt kunstwerkjes op zich . De smaken zijn heel mooi bij elkaar uitgekozen en het wijnarrangement is verrassend (wijn uit Zeeland bv..) en heel passend bij de gerechten. de bediening is persoonlijk, met zorg en humor. Alleen is de wachttijd tussen de gerecht...

Lees hele review

Het eten is heerlijk en ziet er ook prachtig uit. Het zijn echt kunstwerkjes op zich . De smaken zijn heel mooi bij elkaar uitgekozen en het wijnarrangement is verrassend (wijn uit Zeeland bv..) en heel passend bij de gerechten. de bediening is persoonlijk, met zorg en humor. Alleen is de wachttijd tussen de gerechten best lang. Dat is het enige minpuntje. Wat wordt hier goed gekookt op sterrenniveau. En er staat echt een team, de bediening en de keuken werken samen en kunnen ook van elkaars werk genieten. Voor herhaling vatbaar.

Mildred op 04 mei 2016

"Uitstekend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij de Silveren Spiegel. Ik eet geen eieren en gluten, maar dat was geen enkel probleem. Het restaurantweek menu werd daar uitstekend aan aangepast. echt super!

Chiara Babeliowsky op 03 mei 2016

"Uitstekende avond."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben uitstekend gegeten bij de silveren spiegel. De gerechten van het menu waren heerlijk en verrassend. De service was goed en we konden ook even rondkijken in de rest van het pand.

Daan op 12 april 2016

"Sterwaardig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij fantastisch gegeten bij de Silveren Spiegel. De gerechten waren een kunstwerk op zich. Bijna zonde om er een hap van te nemen. Dat hebben we natuurlijk wel gedaan en het was lang geleden dat wij zo lekker gegeten hadden. Echt complimenten voor chef Yves van der Hoff.
Daarbij dronken wij een witte Cot...

Lees hele review

Wat hebben wij fantastisch gegeten bij de Silveren Spiegel. De gerechten waren een kunstwerk op zich. Bijna zonde om er een hap van te nemen. Dat hebben we natuurlijk wel gedaan en het was lang geleden dat wij zo lekker gegeten hadden. Echt complimenten voor chef Yves van der Hoff.
Daarbij dronken wij een witte Cotes du Rhone, die waanzinnig was bij de garnalen en de coquilles. De bediening was ook ontzettend aardig. Bij ieder gerecht een enorme uitleg en ook de historie van het pand werd en passant verteld.
Wij hopen snel weer een avond te genieten in de Silveren Spiegel.

Lida van der Does op 11 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Silveren Spiegel

Keuken: Nederlands

Genieten van gerechten van Nederlandse bodem doe je bij restaurant De Silveren Spiegel by Yves van der Hoff in Amsterdam. Gevestigd in twee trapgevelpandjes gedateerd uit de Gouden Eeuw, kun je genieten van de Nederlandse keuken, van oudsher gekenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten.

Aan het roer van de keuken van restaurant De Silveren Spiegel staat chef-kok Yves van der Hoff. Volgens de chef geeft het een goed gevoel om te werken met Nederlandse producten. Zijn filosofie is dan ook om goede lokale top ingrediënten te verwerken in zijn gerechten met behulp van de nieuwste kooktechnieken. Op die manier kan hij zichzelf blijven onderscheiden en dit maakt restaurant De Silveren Spiegel one-of-a-kind.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden