De Silveren Spiegel

Nederlands
9,5 (71 reviews)
100%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 71 mensen zeggen over De Silveren Spiegel

9.5 Gebaseerd op 71 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassend"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Het restaurant lokt door zijn locatie en sfeer vooral toeristen, maar het eten is verrassend goed en de combinaties zijn onverwacht lekker. Veel bijzonderder ook dan het op de kaart lijkt.
Personeel wat stijf en "ouderwets", met flauwe delftsblauwe stropdas. De antieke sfeer prima omdat het zo consequent is, tot en met mooi zilveren bestek.

TP op 12 maart 2015

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

heel bijzondere smaakcombinaties met eerlijke ingredienten

lisette op 10 maart 2015

"Toprestaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren samen met mijn dochter schoonzoon zoon en schoondochter heerlijk gegeten wij hadden gekozen voor een 4 gangenmenu en daar hadden we geen spijt wat een super combinatie van deze 4 gangen hulde aan de kok. En wat een bediening geweldig. Superavond gehad.

M.Ohm op 08 maart 2015

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wat een geweldig restaurant super ontvangst prima bediening en heerlijk van een 4 gangen diner genoten echt super een aanrader.

Freek op 08 maart 2015

"Fantastisch restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren voor het eerst gegeten bij de Silveren Spiegel in het kader van de Restaurantweek. Uiterst vriendelijke ontvangst, prachtig historisch pand met veel leuke uitleg over de geschiedenis van het pand en geweldige bediening. Maar dan het eten; wat een genot! Alle gangen waren puur genieten! Alle zintuigen werden...

Lees hele review

Gisteren voor het eerst gegeten bij de Silveren Spiegel in het kader van de Restaurantweek. Uiterst vriendelijke ontvangst, prachtig historisch pand met veel leuke uitleg over de geschiedenis van het pand en geweldige bediening. Maar dan het eten; wat een genot! Alle gangen waren puur genieten! Alle zintuigen werden geprikkeld. Complimenten voor de 21 jarige chef kok Yves. Daar gaan we in de toekomst vast meer van horen. Wij komen hier zeker terug!!

Jef op 08 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Silveren Spiegel

Keuken: Nederlands

Genieten van gerechten van Nederlandse bodem doe je bij restaurant De Silveren Spiegel by Yves van der Hoff in Amsterdam. Gevestigd in twee trapgevelpandjes gedateerd uit de Gouden Eeuw, kun je genieten van de Nederlandse keuken, van oudsher gekenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten.

Aan het roer van de keuken van restaurant De Silveren Spiegel staat chef-kok Yves van der Hoff. Volgens de chef geeft het een goed gevoel om te werken met Nederlandse producten. Zijn filosofie is dan ook om goede lokale top ingrediënten te verwerken in zijn gerechten met behulp van de nieuwste kooktechnieken. Op die manier kan hij zichzelf blijven onderscheiden en dit maakt restaurant De Silveren Spiegel one-of-a-kind.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden