Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Silveren Spiegel

9,5 (57 reviews)

Wat 57 mensen zeggen over De Silveren Spiegel

9.5
(57 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
9.4
Schrijf een review

"echt lekker gegeten"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

echt heel lekker gegeten, verrassend goed in smaakbalans. Op deze plek, hartje toeristisch Amsterdam verwachten we een op toeristen ingesteld restaurant. Dat is ten dele ook zo, met stropdassen in delfblauw tegelmotief. Maar het eten en de service maken alles goed, geen gedoe over aanpassing in ons menu en heerlijke variatie en balans in het eten.

Leonoor Meijer op 06 mei 2016

"op en op top ...."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

zeer verzorgd in alle opzichten- topadres met o.a een mooie trapje in een prachtig oud pand waar alles klopt.

j.kral op 04 mei 2016

"Heerlijk en verfijnd eten in een bijzondere omgeving"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten is heerlijk en ziet er ook prachtig uit. Het zijn echt kunstwerkjes op zich . De smaken zijn heel mooi bij elkaar uitgekozen en het wijnarrangement is verrassend (wijn uit Zeeland bv..) en heel passend bij de gerechten. de bediening is persoonlijk, met zorg en humor. Alleen is de wachttijd tussen de gerecht...

Lees hele review

Het eten is heerlijk en ziet er ook prachtig uit. Het zijn echt kunstwerkjes op zich . De smaken zijn heel mooi bij elkaar uitgekozen en het wijnarrangement is verrassend (wijn uit Zeeland bv..) en heel passend bij de gerechten. de bediening is persoonlijk, met zorg en humor. Alleen is de wachttijd tussen de gerechten best lang. Dat is het enige minpuntje. Wat wordt hier goed gekookt op sterrenniveau. En er staat echt een team, de bediening en de keuken werken samen en kunnen ook van elkaars werk genieten. Voor herhaling vatbaar.

Mildred op 04 mei 2016

"Uitstekend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij de Silveren Spiegel. Ik eet geen eieren en gluten, maar dat was geen enkel probleem. Het restaurantweek menu werd daar uitstekend aan aangepast. echt super!

Chiara Babeliowsky op 03 mei 2016

"Uitstekende avond."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben uitstekend gegeten bij de silveren spiegel. De gerechten van het menu waren heerlijk en verrassend. De service was goed en we konden ook even rondkijken in de rest van het pand.

Daan op 12 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Kattengat 4-6 1012 SZ Amsterdam

Over De Silveren Spiegel

Bij restaurant De Silveren Spiegel in Amsterdam zijn stijl, traditie en gastvrijheid de ingrediënten van het schitterende kwaliteitsrestaurant.


Het zeventiende eeuws restaurant De Silveren Spiegel van eigenaars-echtpaar Francisca en Jim van der Hoff staat alom bekend om zijn fijne Hollandse keuken onder leiding van Yves van der Hoff en om zijn rijke culinaire geschiedenis. Zelden zal je dineren in zo een unieke ambiance.


Het diner kan geserveerd worden in één van de vier intieme karakteristieke zalen. Wanneer het weer zich van haar beste kant laat zien, kan ook buiten op het sfeervolle terras genoten worden van één van de vele culinaire verrassingen die de kaart rijk is.


 Een bezoek aan dit beroemde restaurant, gevestigd in twee trapgevelpandjes anno 1614 uit de Gouden Eeuw, is dan ook zeer zeker de moeite waard.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden