Knife fork icon red

Kasteel Doorwerth

7,4 (33 reviews)

Wat 33 mensen zeggen over Kasteel Doorwerth

7.4
(33 reviews)
Eten
6.5
Service
7.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Kasteel Doorwerth"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een heel bijzondere omgeving erg lekker gegeten met een zeer professionele en vriendelijke bediening.

Sandra op 18 september 2014

3.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 3

Jammer dat het niet iets speciaals was. Het eten was goed maar niet bijzonder. De bediening was vriendelijk maar werkte het standaard verhaaltje af. Niet een keer werd er gevraagd of alles naar wens was. Voor ons GEEN tweede keer meet bij dit restaurant

Marcel op 18 september 2014

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

De wachttijd tussen de gangen was veel te lang.

Mieke Ewals op 18 september 2014

"Heerlijke avond!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

ondanks de dieetwensen zijn er twee heerlijke menu's op tafel verschenen. vriendelijke bediening die echt hun best doen om je persoonlijke aandacht te geven en er een mooie avond voor de gasten van te maken.

Pascale op 18 september 2014

"Middelmatig diner in vreemde setting"
5.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 4

Kasteel aan de buitenkant is prachtig. Bij binnenkomst in restaurant bleek dat we niet in het restaurant plaats konden nemen maar in een soort van ridderzaal waar normaliter grote evenementen gehouden worden. Hierdoor was de setting nogal vreemd en ongezellig. Er was van tevoren aangegeven dat één van ons geen vlees...

Lees hele review

Kasteel aan de buitenkant is prachtig. Bij binnenkomst in restaurant bleek dat we niet in het restaurant plaats konden nemen maar in een soort van ridderzaal waar normaliter grote evenementen gehouden worden. Hierdoor was de setting nogal vreemd en ongezellig. Er was van tevoren aangegeven dat één van ons geen vlees eet. In plaats van iets met vis te bereiden was er een slap vegetarisch alternatief. Het eten in z'n algemeenheid was middelmatig. Ook het type gasten viel ons tegen: veel mensen zaten er op z'n zachtst gezegd slecht gekleed bij en in een toch al merkwaardige setting verhoogde dit de ambiance niet. Aan het eind van de avond bleek ook nog dat mijn AMEX-kaart het niet deed. Gelukkig had ik nog een andere kaart. Al met al een tegenvaller en we zullen hier niet terugkomen. Ter vergelijking: een week later bij De Fuik in Aalst gegeten en een fantastische avond gehad!

Ramon op 18 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth

Over Kasteel Doorwerth

Aan de rand van de Veluwe, tussen Wageningen en Arnhem, ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. In een natuurrijke omgeving staat dit sprookjesachtige kasteel. Het is een karakteristiek, historisch maar bovenal prachtig kasteel.

Met als basis de Franse keuken creeërt Doorwerth eenvoudige maar verfijnde gerechten.  In combinatie met het assortiment aan bijzondere wijnen staan zij garant voor een culinaire beleving.

Een keer per jaar doet Kasteel Doorwerth mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse en kwaliteit. Het kasteel valt onder Hotel Klein Zwitserland waar ook het sterrenrestaurant de Kromme Dissel onder valt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden