Knife fork icon red

Kasteel Doorwerth

7,4 (33 reviews)

Wat 33 mensen zeggen over Kasteel Doorwerth

7.4
(33 reviews)
Eten
6.5
Service
7.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"wisselend succes"
7.0 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 10

De verwachtingen waren hoog. Het was supergezellig en de bediening was prima, maar niet persoonlijk. Het eten was best lekker, maar zeker niet wat we ervan hadden voorgesteld. Best saai en ook een beetje weinig. Een beetje teleurgesteld over een keten met zo'n reputatie zijn we wel.

Serge op 18 september 2014

"Topavondje in romantische omgeving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een schitterende omgeving. Zeer aardige en persoonlijke bediening. We hadden de kok een flinke uitdaging gegeven gezien het aantal intoleranties en allergieen, maar we hebben echt zeer smaakvolle gerechten gekregen die aansloten bij de andere gerechten. Een absolute aanrader!

Annelies op 18 september 2014

"Teleurstellende ervaring"
6.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 10

De verwachtingen waren hooggespannen maar om getrakteerd te worden op een glibberig stuk procureurvlees was een afknapper. Opmaak van gerechten was ook niet bijzonder.

B. Schalk op 18 september 2014

"Flut"
3.7 Keuken 4 | Service 1 | Sfeer 6

De ambiance was veelbelovend maar dat was het dan ook meteen. Bediening was echt waardeloos. Er werd niets vertelt over wat er op je bord lag.. uren wachten op de volgende gang.. bestelde wijnarrangement bij alle gangen werd vergeten.. al met al een hele zware teleurstelling en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Willy op 18 september 2014

"Kasteel Doorwerth"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

De smaak was uitstekend, maar het menu viel ons toch tegen, de porties zijn vrij karig. ook de keuze voor pulled pork, (leek gewoon een rolladeschijf) had ik origineler verwacht. wel een prachtige locatie!

G. ten Napel op 18 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth

Over Kasteel Doorwerth

Aan de rand van de Veluwe, tussen Wageningen en Arnhem, ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. In een natuurrijke omgeving staat dit sprookjesachtige kasteel. Het is een karakteristiek, historisch maar bovenal prachtig kasteel.

Met als basis de Franse keuken creeërt Doorwerth eenvoudige maar verfijnde gerechten.  In combinatie met het assortiment aan bijzondere wijnen staan zij garant voor een culinaire beleving.

Een keer per jaar doet Kasteel Doorwerth mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse en kwaliteit. Het kasteel valt onder Hotel Klein Zwitserland waar ook het sterrenrestaurant de Kromme Dissel onder valt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden