Knife fork icon red

Kasteel Doorwerth

7,4 (33 reviews)

Wat 33 mensen zeggen over Kasteel Doorwerth

7.4
(33 reviews)
Eten
6.5
Service
7.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Mooie locatie, heerlijk eten"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, mooie zaal, alhoewel de akoestiek minder was. Ondanks niet teveel rustig publiek was het wel rumoerig. Wel lekker veel ruimte tussen de tafels.
De wijnen waren prima, alleen de bediening kan op dat punt beter. Niet het gevoel dat de bediening wist waar ze het over hadden en uitleg werd soms gegeven terwijl één van de gasten afwezig was (roken, toiletbezoek).

Bart op 18 september 2014

"geen smaaksensatie"
6.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 7

Voor 90 euro verwacht ik meer van een keuken: eenvoudige zalm, snoek uit het IJsselmeer, niet meer dan een klein vierkant stukje vis zonder smaak; het langzaam gegaard varkensvlees was prima; de combi hangop - ijs en vruchten zag er fraai uit, de smaak was flets; de romantische setting van een kasteel imponeert, de keuken niet, een smaaksensatie...nee, nee!

R. Schunselaar op 18 september 2014

"gezellige, bijzondere ambiance"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

We maken 2 x per jaar gebruik van de restaurtantweekmenu's. We misten deze keer de amuse. Jammer, dat is meestal een goede binnenkomer. Het voorgerecht: venkelsalade met huis gemarineerde zalm, doperwten creme en kruidenschuim. Lekker, maar niet bijzonder. Ik zou kiezen voor een exclusievere vissoort.
Hoofdgerecht ...

Lees hele review

We maken 2 x per jaar gebruik van de restaurtantweekmenu's. We misten deze keer de amuse. Jammer, dat is meestal een goede binnenkomer. Het voorgerecht: venkelsalade met huis gemarineerde zalm, doperwten creme en kruidenschuim. Lekker, maar niet bijzonder. Ik zou kiezen voor een exclusievere vissoort.
Hoofdgerecht pulled pork (langdurig gegaard varkens procureursstuk) met tomaten, appel barbecuesaus, vergeten groenten uit de kasteeltuin en Bougondische Roseval aardappel: Op de kaart zouden we nooit voor varkensvlees kiezen, echter werden we smakelijk verrast door een erg lekker stukje vlees. Helaas weinig vergeten groenten (vergeten?). Wat minder aardappel en wat meer groenten zou ik namelijk voor kiezen. De smaak van het hoofdgerecht was prima. Nagerecht: hangop van youghurt van de hoeve uit Randwijk met Betuws rood fruit en cassis sorbet. Erg lekker, maar ook hier weinig rood fruit.
Over het algemeen lekker, niet verrassend en de hoeveelheid matig. De wijn wit & rood: goede keuze. De ambiance vergoed echter veel.

Erwin van Loo op 18 september 2014

"In een woord: geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles top! De ambiance, bediening en het eten! Ik heb niks aan te merken!

Hester op 18 september 2014

"Niet best"
4.0 Keuken 4 | Service 1 | Sfeer 7

De sfeer is goed, maar de organisatie. Oh, oh, oh wat een aanfluiting. De bediening was niet goed op elkaar ingespeeld. Ik wil niet weten wat er in de keuken plaatsvond, maar het moet allemaal niet best geweest zijn. De kwaliteit van het eten was aardig. Niet meer niet minder. Het duurde wel veel te lang om de simpe...

Lees hele review

De sfeer is goed, maar de organisatie. Oh, oh, oh wat een aanfluiting. De bediening was niet goed op elkaar ingespeeld. Ik wil niet weten wat er in de keuken plaatsvond, maar het moet allemaal niet best geweest zijn. De kwaliteit van het eten was aardig. Niet meer niet minder. Het duurde wel veel te lang om de simpele gerechtjes op tafel te krijgen. Maar met name de bediening was een doorn in het oog. Zelfs meelijwekkend. Ze leken met hun ziel onder hun arm te lopen. Wijnen de niet tijdig werden geschonken, glazen die stuk waren. Het liep gewoon niet lekker. De eetzaal was overigens wel prachtig.

Graz op 18 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth

Over Kasteel Doorwerth

Aan de rand van de Veluwe, tussen Wageningen en Arnhem, ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. In een natuurrijke omgeving staat dit sprookjesachtige kasteel. Het is een karakteristiek, historisch maar bovenal prachtig kasteel.

Met als basis de Franse keuken creeërt Doorwerth eenvoudige maar verfijnde gerechten.  In combinatie met het assortiment aan bijzondere wijnen staan zij garant voor een culinaire beleving.

Een keer per jaar doet Kasteel Doorwerth mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse en kwaliteit. Het kasteel valt onder Hotel Klein Zwitserland waar ook het sterrenrestaurant de Kromme Dissel onder valt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden