Knife fork icon red

Kasteel Doorwerth

7,4 (33 reviews)

Wat 33 mensen zeggen over Kasteel Doorwerth

7.4
(33 reviews)
Eten
6.5
Service
7.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

hopelijk wordt het weer een restaurant voor altijd!

Margo op 19 september 2014

"Top eten en mooie lokatie"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Zeer goede ontvangst, waarna we heerlijk en gezellig hebben kunnen eten. Ook het wijnarragement is zeer aan te raden.

Frank Stam op 19 september 2014

"Super ambiance"
7.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 10

Over het gehele diner gezien heerlijk gegeten behalve het varkensvlees; te vet en van geen goede kwaliteit. Werd als service ook niets meegedaan. Ambiance is geweldig en voldoende privacy aan tafel. Eerste gerechten werden vrij snel geserveerd. Naar mate het drukker werd duurde het steeds langer, ook het wachten op de rekening duurde lang.

jo op 19 september 2014

"Magertjes"
5.7 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 8

Eten was niet van al te beste kwaliteit en de reactie van het personeel liet heel veel te wensen over op het moment dat daar ook iets van gezegd werd.
Je kon heel goed zien dat men gewend was om voor alleen voor feesten en partijen eten uit te serveren. Men is dan over het algemeen waarschijnlijk wat minder kritisch.

Ruud vervaart op 19 september 2014

"matige bediening in mooie locatie"
4.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 4

Eten op kasteel Doorwerth, in de top 250 dus verwachtingen waren hooggespannen. Wij vragen ons af hoe dit restaurant in de top 250 terecht is gekomen. Erg matige bediening, er werd niet uitgelegd wat er allemaal op het bord lag, de broodjes en kraanwater werden vergeten etc. Geen persoonlijke aandacht. Eten was red...

Lees hele review

Eten op kasteel Doorwerth, in de top 250 dus verwachtingen waren hooggespannen. Wij vragen ons af hoe dit restaurant in de top 250 terecht is gekomen. Erg matige bediening, er werd niet uitgelegd wat er allemaal op het bord lag, de broodjes en kraanwater werden vergeten etc. Geen persoonlijke aandacht. Eten was redelijk maar zeker niet meer dan dat. Voorgerecht met zalm was erg waterig. Al met al een teleurstellende avond. De 4e
gang (met toeslag) was ook wel nodig, porties waren
erg klein. Met de afrekening werd uiteindelijk wel coulant gedaan.

bert op 18 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth

Over Kasteel Doorwerth

Aan de rand van de Veluwe, tussen Wageningen en Arnhem, ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. In een natuurrijke omgeving staat dit sprookjesachtige kasteel. Het is een karakteristiek, historisch maar bovenal prachtig kasteel.

Met als basis de Franse keuken creeërt Doorwerth eenvoudige maar verfijnde gerechten.  In combinatie met het assortiment aan bijzondere wijnen staan zij garant voor een culinaire beleving.

Een keer per jaar doet Kasteel Doorwerth mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse en kwaliteit. Het kasteel valt onder Hotel Klein Zwitserland waar ook het sterrenrestaurant de Kromme Dissel onder valt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden