Knife fork icon red

Kasteel Doorwerth

7,4 (33 reviews)

Wat 33 mensen zeggen over Kasteel Doorwerth

7.4
(33 reviews)
Eten
6.5
Service
7.2
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"prachtige locatie, standaard eten"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Op een mooie avond gegeten op deze zeer sfeervolle locatie.Het restaurant werd helemaal verlicht door kaarslicht en de opstelling van de tafels was ruim.DE bediening was top. Het eten was niet heel bijzonder en er werd zelfs geen amuse of een hapje tussendoor geserveerd. Het hoofd gerecht bestond uit een groot stuk ...

Lees hele review

Op een mooie avond gegeten op deze zeer sfeervolle locatie.Het restaurant werd helemaal verlicht door kaarslicht en de opstelling van de tafels was ruim.DE bediening was top. Het eten was niet heel bijzonder en er werd zelfs geen amuse of een hapje tussendoor geserveerd. Het hoofd gerecht bestond uit een groot stuk varkensvlees met maar weinig garnituur. Het voorgerecht was gerookte zalm en het toetje hangop met fruit. Vrij gewoon allemaal, we hadden van een top 100 restaurant meer verwacht

BW op 20 september 2014

"3 gangen diner via Restaurant week"
5.7 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 8

Het leek op een uitgekleed eten gebasserd op minimale 3 gangen en verrassend gewoon. Daarnaast bleek de welkomsprosecco en de koffie in het kostenplaatje het een en ander te moeten compenseren.
Ik vond de entourage heel goed en de bediening professioneel.
Door de prijs en kwaliteit is het geheel voor mij absoluut niet voor herhaling vatbaar.

Mw. janssen op 19 september 2014

"Doorwerth"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Het voorgerecht bestond uit Zalm met venkelsalade, Het smaakte maar was niet echt bijzonder. Het hoofdgerecht was een procureurstuk wat daarentegen zeer smakelijk was. Het nagerecht was vrij simpel voor een top restaurant. hangop met een bolletje ijs. 1 persoon van het gezelschap was vegetarier en werd voor het hoof...

Lees hele review

Het voorgerecht bestond uit Zalm met venkelsalade, Het smaakte maar was niet echt bijzonder. Het hoofdgerecht was een procureurstuk wat daarentegen zeer smakelijk was. Het nagerecht was vrij simpel voor een top restaurant. hangop met een bolletje ijs. 1 persoon van het gezelschap was vegetarier en werd voor het hoofdgerecht afgescheept met 2 kleine gort droge quiches. daar was echt geen werk van gemaakt.
Een domper was tevens de rekening, daar stonden maar liefst 4 glazen wijn te veel op. Conclusie: het hoofdgerecht was uitstekend maar het overige viel tegen, had van zo'n restaurant weer verwacht

H.J. van der leer op 19 september 2014

7.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 7

Lekker eten maar weinig, gezellig en prima service.

Noud op 19 september 2014

6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

het was een bijzondere locatie om te dineren, het vastgesteld menu was prima. wat je extra kon bijbestellen was vrij pittig aan de prijs. de bediening was erg stijfjes en daardoor was de sfeer niet echt gezellig en te formeel.

inkie op 19 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Fonteinallee 4 6865 ND Doorwerth

Over Kasteel Doorwerth

Aan de rand van de Veluwe, tussen Wageningen en Arnhem, ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. In een natuurrijke omgeving staat dit sprookjesachtige kasteel. Het is een karakteristiek, historisch maar bovenal prachtig kasteel.

Met als basis de Franse keuken creeërt Doorwerth eenvoudige maar verfijnde gerechten.  In combinatie met het assortiment aan bijzondere wijnen staan zij garant voor een culinaire beleving.

Een keer per jaar doet Kasteel Doorwerth mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse en kwaliteit. Het kasteel valt onder Hotel Klein Zwitserland waar ook het sterrenrestaurant de Kromme Dissel onder valt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doorwerth e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden