Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Bluespoon Restaurant

8.3
(110 reviews)
Eten
8.2
Service
8.5
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"New and tasty menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We went with a Dinner Deal and got surprised by the new menu that was just launched that very evening. Everything was very tasteful and fresh. A number of delicious amuses turned our 3 course experience into a little feast. The wine arrangement was - as always - excellent.

Jens op 23 januari 2019

"Kan er mee door"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was goed maar geen 45 euro waard
Tevens vond ik een kom vol chocolade mouse ook niet echt hoogstaand.

Chan op 01 oktober 2018

"Helemaal top"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

We aten in Bluespoon als afsluiting van een dagje Amsterdam en dat was niet verkeerd gekozen. Het hotel met restaurant ligt onopvallend aan de Prinsengracht, maar als je eenmaal binnen bent is het genieten. De stijl ? Geen idee, maar op en top warm, welkom, relaxt, gezellig, prachtig, kortom heel mooi. De ontvangst was prima, en de rest eveneens. Twee mooie gerechten met een glas bubbels en enkele heerlijke amuses vooraf, en een toetje toe. Goeie bediening, goeie sfeer.
De rafeltjes: we werden toch ook hier weer vooral in het engels aangesproken, onze jas werd niet aangenomen en het toetje was te royaal in verhouding tot de rest en gaf de indruk dat de klant niet met honger het restaurant uit mocht. Dat was nergens voor nodig. O, en bij het afrekenen werd bijna letterlijk gevraagd hoeveel fooi erbij mocht worden gerekend. Wat mij betreft ook niet nodig. Fooi verdient zichzelf, dus bij een top ervaring hoort een fooi, gevraagd of ongevraagd.
Kortom: een mooie afsluiting van een leuke dag Amsterdam.

Peter Jansen op 01 oktober 2018

"Nice evening, delicious food"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

The menu was simple (gazpacho, rabbit and mousse au chocolat) but it was perfectly prepared and presented. Only one thing to comment is the service as we had to wait 40 min to get the dessert and then we could not get the attention of the waiter to pay while they were passing by by many times.

Marie op 30 september 2018

"Heerlijk eten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Na een vriendelijke ontvangst werden we naar ons tafeltje begeleid . Het restaurant heeft een apparte , sfeervolle inrichting
De bediening was vlekkeloos en attent .het toelichten van spijs en drank was goed en de gerechten waren heerlijk een detail:De muziek was niet e niet onze smaak .
Kortom een feestelijke avond in deze restaurant week . Complimenten aan het blue spoon team

Jan dekker op 28 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Prinsengracht 587 1016 HT Amsterdam

Over Bluespoon RestaurantIs het een restaurant? Is het een bar? Het is Bluespoon! De regels van traditionele fine dining verdwijnen in Bluespoon, waar alles in dienst staat van het belangrijkste aspect van eten; de beste smaak. Gevestigd in het hart van Amsterdam, in het Andaz Amsterdam Prinsengracht Hotel, serveert Bluespoon no-nonsens Europese smaken met een Nederlandse edge. De chefs creëren met lokaal geproduceerde ingrediënten rustieke, seizoensgebonden gerechten en serveert ze met speciale wijnen, lokaal gebrouwen bieren en exclusieve cocktails. Ook het inspirerende interieurdesign voor Bluespoon komt van Nederlandse bodem, waarbij designer Marcel Wanders zijn excentrieke handtekening in Bluespoon achterliet.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden