Knife fork icon red

Het Roode Koper

Wat zeggen mensen over Het Roode Koper

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ermelo e.o.

Jhr.Dr.C.J. Sandbergweg 82 3852 PV Ermelo

Over Het Roode Koper

Sfeervolle entourage voor uw lunch of diner


Vanuit het sfeervolle restaurant, dat onder leiding staat van topkok Dennis van den Beld, kijkt u uit op onze Engelse landschapstuin en het omringende bos. Op zonnige dagen kunt u op het fraaie terras met uitzicht op de tuin, genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Een kijkje in de keuken


Onze passie voor het culinaire vak delen wij graag met u en met plezier geven wij u een kijkje in onze keuken. Ontmoet hier onze chef en zijn bevlogen keukenbrigade die uw kinderen uitnodigen samen pizzadeeg te kneden of een mooie taart te bakken met onze patissier.

Culinair fijnproeven


Proeft en beoordeelt u zelf de smaak van de producten die wij betrekken van gespecialiseerde leveranciers zoals Menno. Hij bakt brood dat bestaat uit biologisch bloem van Franse tarwe, water, zeezout en gist: rustiek brood. De ambachtelijke boerderij Lindenhoff in Baambrugge levert ons biologische groenten, vlees en zuivel. Voor onze wildgerechten werken wij met hert en ree van de Veluwe. Vissers die dagelijks hun vis aanvoeren op de wal, bezorgen bij ons de mooiste vis, schaal- en schelpdieren Zo werken wij dagelijks met verse, voornamelijk biologische producten die worden bereid tot mooie verfijnde gerechten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ermelo e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden