La Galleria Scheveningen Boulevard

Pizza, Italiaans | €€
7,7 (6 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 6 mensen zeggen over La Galleria Scheveningen Boulevard

7.7 Gebaseerd op 6 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Eten was lekker"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten was lekker. De bediening vriendelijk. Echter na mijn eerste glas witte wijn, die lekker was, kreeg ik een andere wijn, die veel minder smaakte, geserveerd. Toen ik daar wat van zei werd ontkent dat het een andere wijn was. Later werd het toch toegegeven. Dat is gewoon niet netjes. Voor mij een reden om niet meer terug te gaan.

Rietje Groenen op 02 oktober 2023
Geverifiëerd

"Leuk, lekker en gezellig"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Leuke restaurant op een fantastische plek. Live muziek en goed eten.

Wilma op 25 september 2023
Geverifiëerd

"Té grappig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Per ongeluk zijn we naar een andere vestiging van La Galleria gegaan, die op het Kurhausplein.

Het was voor mij, als gehandicapte, al een hele toer om hier te komen. Dus toen het misverstand duidelijk werd, besloten we - in overleg met de uiterst vriendelijke en bediening - om te blijven en à la carte te eten.

...

Lees hele review

Per ongeluk zijn we naar een andere vestiging van La Galleria gegaan, die op het Kurhausplein.

Het was voor mij, als gehandicapte, al een hele toer om hier te komen. Dus toen het misverstand duidelijk werd, besloten we - in overleg met de uiterst vriendelijke en bediening - om te blijven en à la carte te eten.

Zij waren zo vriendelijk om dit aan de vestiging Boulevard door te geven. Wat restte was een heerlijke avond, met voortreffelijke gerechten.

Hans Willink op 03 september 2023
Geverifiëerd

"Geweldig italiaans"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Ik hield echt van deze plek vlakbij het strand, zeer ontspannend, ruim, heerlijk eten, netheid en vriendelijkheid. Uitstekende caprese met buffelmozzarella, ravioli met heerlijke ricotta ... uitstekende spritz en ook superkoffie !!! Sterk aanbevolen

M op 18 augustus 2022

"Great food! Great location!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

The food is great and the restaurant is beautiful, nice decor and cozy atmosphere. It is a big restaurant which is suitable for big groups. Here you can find more than just pasta and pizza, childrens friendly menu and a wide range of drinks and wines! In the weekends there s live music which makes dining very specia...

Lees hele review

The food is great and the restaurant is beautiful, nice decor and cozy atmosphere. It is a big restaurant which is suitable for big groups. Here you can find more than just pasta and pizza, childrens friendly menu and a wide range of drinks and wines! In the weekends there s live music which makes dining very special! Nice italian music and the pianist/singer is funny and he can really entertain the guests! Service is excellent and the team very friendly! I highly recommend this place! See you soon!

Nellie op 03 februari 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Galleria Scheveningen Boulevard

Keuken: Pizza, Italiaans

Welkom bij restaurant La Galleria op de Scheveningse boulevard. Olijfbomen, kristallen lampen, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair; in deze ambiance met intieme uitstraling worden de klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken geserveerd. Vanaf het sfeervolle terras kun je genieten van het uitzicht op de levendige boulevard, het strand en de iconische Pier van Scheveningen. Live muziek zorgt voor een extra dimensie aan jouw avondje uit. La Galleria Boulevard is niet alleen geschikt voor een romantisch diner voor twee met uitzicht op zee. Maar ook voor een avondje heerlijk genieten van een échte Italiaanse pizza!

Bezoek snel dit stukje Italië aan de Nederlandse kust!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden