Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over DROOMvilla LUX

8.2
(6 reviews)
Eten
9.3
Service
7.3
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Verrukkelijk!"
7.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 8

Afgelopen winter 2 x wild gegeten. Ik kan me niet heugen ooit ergens anders zo lekker wild te hebben gegeten: mals en beide gerechten met een heerlijke saus. Ongelooflijk lekker!!!
De bediening is wat traag en maakt weinig oogcontact. Bediening is wel erg vriendelijk. De sfeer in het restaurant is erg aangenaam: ruim opgezet en rustig.

Leonie op 17 maart 2016

"blijft goed"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

prijs/kwaliteit van het eten is heel goed; elke keer weer als we een plek zoeken komen we hier toch vsak uit - ook vanwege de sfeer, zowel binnen (grootsteeds) als buiten (stoer terras)

jos op 06 september 2014

"lekker gegeten!"
6.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 7

We hebben lekker gegeten, borden zagen er ook heel verzorgd uit. Personeel was beetje langzaam en zocht ook geen oogcontact met klanten.

Franca op 31 augustus 2014

"Mooie combi van eten en (film) kijken"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Voor ons is de combi middagfilm met daarna een hapje eten, telkens een feestje. Bij DROOMvilla LUX weten ze dat, met een goede keuken, mooie combinatiemogelijkheden (met halve porties) en een heerlijke huiswijn (de Nero d'Avolo) prima waar te maken. De kwaliteit van het eten ontwikkelt zich nog steeds (positief), de bediening was en is prima en de ambiance is prettig. Voor het niveau restaurant vind ik de wijnkaart wat aan de ambitieuze kant geprijsd, maar gelukkig is een keuze daaruit overbodig, met die heerlijke huiswijn in het aanbod.

Luc op 24 augustus 2014

"Om te smullen"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker eten, ook halve porties, kun je nog meer variëren. Vriendelijke bediening, akoestiek kan beter. Zeker een aanrader.

Thea Pieter Karel op 20 augustus 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Oranjesingel 42 6511 NW Nijmegen

Over DROOMvilla LUX

In het prachtige negentiende-eeuwse pand waarin DROOMvilla LUX gevestigd is, werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die er worden begeleid en opgeleid om door te stromen naar een reguliere baan. Het restaurant, dat de kern vormt van DROOMvilla LUX, is een gedegen opleidingsinstituut waar mensen in opleiding samen met bevlogen horeca-professionals een prachtig product neerzetten.


Een restaurant waar je heerlijk kunt lunchen, dineren, borrelen of lekker koffie kunt drinken met de beroemde DROOMtaarten: appeltaart en een steeds wisselende taart. De originele menu’s in Frans-Nederlandse stijl worden door de koks met hart en ziel dagvers bereid, zoveel mogelijk met streekproducten. De verrassende gerechten zijn van hoge kwaliteit en toch vriendelijk geprijsd!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden