Knife fork icon red

La Viña

8,0 (9 reviews)

Wat 9 mensen zeggen over La Viña

8.0
(9 reviews)
Eten
7.7
Service
8.1
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Leuke tent"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In het kader van restaurantweek hier geluncht met vrienden. Het was heerlijk, goed verzorgd en vriendelijke bediening, echt een aanrader.

Melanie op 01 september 2015

"gezellig"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Goed gegeten op het terras

r.elderenbosch op 05 september 2014

"Good french cousine"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

I liked their beef tartar and pumpkin soup. They also served a special meal for our kid. Nice presentation of the meals.

Katerina op 04 september 2014

5.0 Keuken 3 | Service 5 | Sfeer 7

Wij hebben op een dinsdagavond het restaurantweekmenu genoten bij La Vina.
Wij hadden een bijzonder plekje op een verhoging, een balkonnetje als het ware. Het decor en de sfeer was leuk en goed!
De bediening was vriendelijk, tamelijk informeel. We hadden graag meer drankjes gewild. Het laat zich verklaren door onz...

Lees hele review

Wij hebben op een dinsdagavond het restaurantweekmenu genoten bij La Vina.
Wij hadden een bijzonder plekje op een verhoging, een balkonnetje als het ware. Het decor en de sfeer was leuk en goed!
De bediening was vriendelijk, tamelijk informeel. We hadden graag meer drankjes gewild. Het laat zich verklaren door onze bijzondere plek, maar een tip aan La Vina zou zijn om dit meer in de gaten te houden.
Het hoofdgerecht was aan de karige kant, maar alle gerechten voldeden aan de verwachting qua smaak.
Voor mij persoonlijk zou La Vina meer iets zijn om naar terug te keren voor een wijntje op het terras!

Melanie op 03 september 2014

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Lekker gegeten bij La Vina tijdens de restaurantweek. Ik was al een paar keer eerder als gewone gast in dit restaurant geweest, en afgezien van het gebrek aan menukeuze was er eigenlijk geen verschil in kwaliteit of service tussen een gewoon bezoek en dit bezoek. Het eten bij La Vina is zonder meer prima, echt een k...

Lees hele review

Lekker gegeten bij La Vina tijdens de restaurantweek. Ik was al een paar keer eerder als gewone gast in dit restaurant geweest, en afgezien van het gebrek aan menukeuze was er eigenlijk geen verschil in kwaliteit of service tussen een gewoon bezoek en dit bezoek. Het eten bij La Vina is zonder meer prima, echt een kwaliteitsrestaurant en een paar klassen beter dan bij de buren (ONZ) en de overburen (Bij Mauce) in de Theresiastraat. Bediening is ook prima, met een enigszins volkse gastheer die zijn vak goed verstaat. Het interieur is een beetje oubollig, maar wel gezellig en qua klimaat en gehorigheid zelfs uitstekend. Als ik een tip moest geven aan de eigenaar dan zou het zijn om eens iets te doen aan de buitenkant van het restaurant, want van buiten ziet het er niet uit en je loopt er zo voorbij. Maar eenmaal binnen merk je daar natuurlijk niets van, en staat niets een geslaagde avond in de weg. Ik kom hier zeker terug, ook buiten de restaurantweek.

Chris Jetten op 28 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Theresiastraat 39 2593 AA Den Haag

Over La Viña

Restaurant en bar La Viña Experience is een mediterraans restaurant in de Rivierenbuurt in Amsterdam. La Viña staat voor liefde en passie voor het product. Het dorpje La Viña waar ons restaurant naar vernoemd is ligt in het noorden van Spanje in de streek Asturias. Hier wordt geleefd van de natuur. De prachtige natuurlijke kwaliteit van de producten maakt verdere luxe onnodig. De liefde voor het product is belangrijk. Dit proeft u terug in al onze gerechten die met dezelfde liefde en passie bereid worden.


Eigenaresse en sommelier Jacqueline Borgers zorgt samen met chef Michael Marbus en haar team voor een bijzondere experience. De pure smaak van de producten worden versterkt door uitstekend bijpassende wijnen. Wij laten u graag kennis maken met deze “experience”.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden