Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Stout

7,8 (87 reviews)

Wat 87 mensen zeggen over Stout

7.8
(87 reviews)
Eten
7.8
Service
7.8
Sfeer
7.7
Schrijf een review

7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

We werden warm ontvangen en heel vriendelijk bediend. Het eten was erg smakelijk, alleen de hoeveelheid vond ik onvoldoende: van de drie gangen was het hoofdgerecht eigenlijk meer een tussengerecht... De sfeer was gezellig druk, soms wel wat aan de lawaaierige kant.

Anoniem op 15 maart 2013

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Keurige ontvangst, de tafels lijken wat aan de kleine kant maar naast een lage muur hadden we een prima plek. Keuze van gerechten was beperkt maar voor ons voldoende, de toelichting door de serveersters heel goed, de parelhoen had iets gaarder gemogen, het dessert met de stikstof is heel leuk. Door de (gezellige) dr...

Lees hele review

Keurige ontvangst, de tafels lijken wat aan de kleine kant maar naast een lage muur hadden we een prima plek. Keuze van gerechten was beperkt maar voor ons voldoende, de toelichting door de serveersters heel goed, de parelhoen had iets gaarder gemogen, het dessert met de stikstof is heel leuk. Door de (gezellige) drukte ontstaat wel veel rumoer waardoor contact met elkaar wat moeizaam gaat. Jammer dat het water niet gratis is. Bediening was verder uitstekend. Denk wel dat ik hier nog eens terugkom.

Anoniem op 14 maart 2013

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

ik heb heerlijk gegeten, pue smaken zonder poespas, de beduining was heel goed ze hielpen je goed en waren er op de juiste momenten. de bediening vas vlot en netjes. ze bebben me een heerlijke avond bezorgt, dank daarvoor

Kas Peters op 11 maart 2013

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

We enjoyed our nice dinner in restaurant Stout. Only a shame people are allowed to smoke later on the evening.

Anoniem op 10 maart 2013

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

exceptional service, great food and warm setting. Would definitely return

Anoniem op 10 maart 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Haarlemmerstraat 73 1013 EL Amsterdam

Over Stout

Stout! is een gezellige bar & restaurant in het hart van de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Het woord stout betekent een dappere, zelfverzekerde en een beetje ondeugende manier om dingen te doen. En dat is waar het bij Stout! allemaal over gaat.

Het eten is levendig, versmolten met Aziatische ingrediënten en gekookt op houtskoolgestookte grill. Je bent de hele dag welkom voor een energieke brunch, een geweldige cocktail of een informeel diner gecombineerd met kwaliteitswijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden