Knife fork icon red

Stout

7,8 (84 reviews)

Wat 84 mensen zeggen over Stout

7.8
(84 reviews)
Eten
7.8
Service
7.9
Sfeer
7.7
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

.

nina Delgado Rivera op 25 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Knus, klein, modern ingericht restaurantje. Eten was verassend qua smaken, maar voor mij niet stout genoeg. Had wel iets aparter gemogen. had me door de naam Stout ingesteld op zeer creatieve smaak combinaties.

Jagoda Liwosz op 25 augustus 2010

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was erg lekker, maar het was naar mijn mening vrij apart. Ik hou bijvoorbeeld erg van vis, maar het lag op de groente terwijl ik deze groente niet zo lekker vond. Ik had het liever apart geserveerd gehad. De bediening deed erg hun best, maar omdat wij de eerste waren verliep het nog wat rommelig. Ook zou ik...

Lees hele review

Het eten was erg lekker, maar het was naar mijn mening vrij apart. Ik hou bijvoorbeeld erg van vis, maar het lag op de groente terwijl ik deze groente niet zo lekker vond. Ik had het liever apart geserveerd gehad. De bediening deed erg hun best, maar omdat wij de eerste waren verliep het nog wat rommelig. Ook zou ik het prettiger vinden wanneer ik door 1 persoon werd bediend ipv 6. Nu vroeg men of we wat wilden drinken terwijl we net hadden besteld etc. Het restaurant was overigens zeer mooi aangekleed en er hing een rustige, relaxte en luxe sfeer

Tina Visser op 24 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel leuk met een groep voor een vrijgezellen geluncht. Lekkere broodjes, aardige bediening en goede service!

renate poldner op 14 juni 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Haarlemmerstraat 73 1013 EL Amsterdam

Over Stout

Stout! is een gezellige bar & restaurant in het hart van de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Het woord stout betekent een dappere, zelfverzekerde en een beetje ondeugende manier om dingen te doen. En dat is waar het bij Stout! allemaal over gaat.

Het eten is levendig, versmolten met Aziatische ingrediënten en gekookt op houtskoolgestookte grill. Je bent de hele dag welkom voor een energieke brunch, een geweldige cocktail of een informeel diner gecombineerd met kwaliteitswijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden