Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Stout

7,8 (87 reviews)

Wat 87 mensen zeggen over Stout

7.8
(87 reviews)
Eten
7.8
Service
7.8
Sfeer
7.7
Schrijf een review

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Prima restaurant met verassende gerechten! Leuk personeel en een goede sfeer.

Timo Velzeboer op 27 augustus 2010

6.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 8

Op zich best redelijk gegeten, maar realiseerde ons dat met de restaurantweek niet meer alleen de restaurants met verfijnde smaken mee doen. Had meer verwacht, maar kan ook aan ons liggen, want het eten was op zich prima.
Bediening liep wat achter de feiten aan, maar wel vriendelijk.

Josina op 27 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prettige en vriendelijke ontvangst. Beperkte (logisch) keuze in menu, maar wel goed. Zelfs uitgebreid met prima mosselen-menu (waarvoor gekozen). Zeer smakelijk voorgerecht (zalm). Hoofdgerecht 2x Mosselen, 1x Kalfsentrecote, alles prima op smaak. Nagerecht erg lekker. Bijpassend wijnarrangement van perfecte witte w...

Lees hele review

Prettige en vriendelijke ontvangst. Beperkte (logisch) keuze in menu, maar wel goed. Zelfs uitgebreid met prima mosselen-menu (waarvoor gekozen). Zeer smakelijk voorgerecht (zalm). Hoofdgerecht 2x Mosselen, 1x Kalfsentrecote, alles prima op smaak. Nagerecht erg lekker. Bijpassend wijnarrangement van perfecte witte wijn en een afsluitende desertwijn, c.q. zeer goede sherry.
Kortom, perfect gedineerd in een sfeervolle ambiance. Zeer goed Gastheerschap.

Jacques Kuijl op 26 augustus 2010

5.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 5

Nadat wij de kaart hadden gekregen, werd ons gevraagd of wij een cava rose van het huis wilden drinken, op zich niet mijn eerste keus, maar van het huis, dus sympatiek. De rose stond overigens gewoon op de rekening. Nadat we ons aperitief hadden gekregen konden we meteen onze bestelling opgeven. Tot onze verbazing s...

Lees hele review

Nadat wij de kaart hadden gekregen, werd ons gevraagd of wij een cava rose van het huis wilden drinken, op zich niet mijn eerste keus, maar van het huis, dus sympatiek. De rose stond overigens gewoon op de rekening. Nadat we ons aperitief hadden gekregen konden we meteen onze bestelling opgeven. Tot onze verbazing stond deze een paar minuten later al voor onze neus! Dus die lekkere amuse die alle andere klanten kregen, ging aan onze neus voorbij. Ook kregen we geen tacochips en hadden gewoon geen tijd om ons aperitief te drinken. De wijn van het voorgerecht stond (overigens later dan het voorgerecht) toen namelijk ook al voor onze neus. Het opdienen van het hoofdgerecht ging in hetzelfde sneltempo en ook het dessert was er sneller dan we met onze ogen konden knipperen. Om 19.00 uur waren we binnen, om 20.30 uur stonden we buiten. Da's toch niet wat wij verwacht hadden van een gezellig avondje uit eten. Ander minpunt was dat we elkaar nauwelijks konden verstaan door de ongelofijke herrie in de kleine ruimte boven. Voor ons dus de eerste en laatste keer bij Stout. Jammer van de toch best goede keuken.

bianca van kempen op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Prima gegeten in een leuke ambiance. personeel heel attent en persoonlijk. veel was mogelijk, bijvoorbeeld een "half' wijnarrangement voor de helft van de prijs. Zodat de chauffeur de wijn ook kon proeven. Een aanrader!

Bertie de Beuze op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Haarlemmerstraat 73 1013 EL Amsterdam

Over Stout

Stout! is een gezellige bar & restaurant in het hart van de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Het woord stout betekent een dappere, zelfverzekerde en een beetje ondeugende manier om dingen te doen. En dat is waar het bij Stout! allemaal over gaat.

Het eten is levendig, versmolten met Aziatische ingrediënten en gekookt op houtskoolgestookte grill. Je bent de hele dag welkom voor een energieke brunch, een geweldige cocktail of een informeel diner gecombineerd met kwaliteitswijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden