Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Stempels

8.8
(17 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Stapelgoed valt tegen"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om herinneringen op te halen. Helaas werden we met alle gasten van Restaurantweek in een aparte fel verlichte ruimte gezet. later kwam de verlichting wel goed, maar dan is het leed al voorbij. Het menu het voor ons weinig ruimte om te proeven van de capaciteiten van de keuken. Het was te eenvoudig en weinig inspirerend. Toch zal ik het altijd aanbevelen omdat ik weet dat een fantastische plek is en dat het een gezellige sfeer kan hebben.

Joey op 24 maart 2015

"Heerlijk eten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Was lekker!

Does op 15 maart 2015

"Top!"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Samen met 2 vrienden hier gegeten met de restaurantweken. Vriendelijke bediening. 1 van ons lustte geen vis. Er werd voor degene meteen wat anders geserveerd. Voor-en hoofdgerecht was vis en voor de ander vlees. Het nagerecht was een stuk chocoladetaart met kokos ijs. Dit was niet te versmaden, zo lekker. We komen zeker een keer terug.

P. Meijer/C. Hamans op 15 maart 2015

"4-gangen menu restaurantweek"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was allemaal geweldig, bediening keurig maar ook gezellig. Alles werd uitgelegd over wat er in een gang werd geserveerd. Lekker extraatje vooraf en bij de koffie. Was echt helemaal af.

Jeannette van der Velde op 15 maart 2015

"Restaurantweek etentje"
7.7 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 6

Vriendelijke ontvangst, mooie omgeving. Het eten was heerlijk. Maar water kostte 5,50. Ik vind dat je gewoon water moet kunnen krijgen en gratis!!! En als je om een glaasje water vraagt niet meteen een fles krijgt van zo'n prijs. Ongastvrij!!!

Anneke van Doorn op 15 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Klokhuisplein 9 2011 HK Haarlem

Over Stempels

​Stempels is een historische plek in het monumentale, autovrije hart van Haarlem, waar u gezellig en lekker kan eten en drinken, feesten geven, vergaderen en overnachten.

Het gebeurt allemaal in de gebouwen van de voormalige drukkerij Joh. Enschedé, waar lange tijd ons nationale papiergeld en voor veel landen de postzegels werden gedrukt. Een plek dus met een rijke historie, in stijl verbouwd tot een sfeervol, modern horecabedrijf. Midden in het gezellige centrum van Haarlem, een van de beste culturele en winkelsteden van het land.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden