Knife fork icon red

De Scheepswerf

8,3 (80)

Wat zeggen mensen over De Scheepswerf

8.3
(80 reviews)
Eten
8.2
Service
8.5
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Zeer teleurstellend !!!"
1.3 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 2

1e Kerstdag wezen eten met ons gezin...8 volwassenen en 2 jonge kinderen van 5 en 8 jaar.....was bij de reservering al doorgegeven, dat we 2 kinderen erbij zouden hebben. Wat een fiasco deze avond !!!!! met de kinderen was totaal geen rekening gehouden, de om 19:30 uur gevraagde frietjes kwamen nadat wij het meerdere malen gevraagd hadden dan toch nog om 21:30.....toen waren de kinderen al totaal ingestort, dus van echt eten was er bij hun toen al geen sprake meer !!! het enige drankje wat we spontaan ingeschonken hebben gekregen, was de prosecco die op de menukaart stond. na anderhalf uur zijn we zelf maar eens gaan vragen of we misschien nog iets anders te drinken konden krijgen. Lege flesjes, lege glazen enzovoort.....gelukkig stond er een lege tafel schuin van ons.....want het bedienend personeel neemt niks mee terug....dus hebben we zelf maar alles wat leeg was op die lege tafel naast ons gezet. Tussendoor viel er nog een glas rode wijn over tafel.......door de chaos die er op tafel was door alle legen glazen, flesjes en broodmandjes.....was het bijna niet te doen je glas normaal te bereiken.....met als gevolg een glas omgestoten....en kapot over tafel. hebben we zelf maar opgeruimd, want geen personeelslid van de bediening die zo af en toe even kwam kijken of de gasten het naar hun zin hadden en of alles naar wens was. de enige keren dat de deur openging was om het volgende gerecht uit te serveren en dan ging de deur weer hermetisch dicht. Muziek ???? we hebben zelf 3 keer gevraagd of de muziek aan mocht en dan kregen we als antwoord : o is hij alweer uitgespeeld ? JA !!!! de gemiddelde CD duurt gemiddeld anderhalf uur !!!!! Kortom.......1e Kerstdag is voor ons totaal mislukt....en dat lag zeker niet aan de kok.....want de ene ster die ik nog heb gegeven is voor hem !!!!! De rest van dit restaurant is zeker gezien de prijs, ver onder pijl !!!!

Loes Alsemgeest op 27 december 2016

"Helemaal goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een heerlijke avond met een fijne bediening en lekkere gerechten. Er werd voldoende tijd genomen tussen de gerechten. Het personeel was heel prettig; beleefd, vriendelijk en respectvol.

Carola Zum Vörde Sive Vörding op 05 september 2015

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Geachte Heer,
We zijn voor het eerst naar de Scheepswerf geweest om te dineren. De sfeer was voortreffelijk, de bediening was zeer goed en het eten was voortreffelijk. Alleen na de amuse die we kregen, was er een voorgerecht met bietjes. Voor mij was het een beetje aan de zure kant, iets minder maakte het helemaal perfect. Voor de rest hebben we heerlijk gegeten en heeft de keuken een 8.5 verdiend.
Hartelijk dank, we komen zeker terug!

[email protected] op 05 september 2015

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Geachte Heer,
Het diner bij U in de Scheepswerf was voor ons de 1 ste keer en vonden het een hele gezellige avond. De volgende keer zou ik graag een ander plaatsje willen hebben. De sfeer was voortreffelijk, net zo de service van alle kelners. De keuken was uitstekend op een ding na........de amuse was prima en daarna kregen we iets met bietjes. Het was bietenmousse dacht, voor mij kon het iets minder azijn. Het was iets te zuur. Maar de combinatie was erg lekker.
We komen zeker terug! Hartelijk dank.

De Heer en Mevrouw G.R. Stout op 05 september 2015

"Heerlijk gegeten tijdens Restaurantweek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben hier heerlijk gegeten tijdens de Restaurantweek. Bij aankomst kregen we olijven en nog een borrelhapje. Toen een lekkere amuse en vervolgens een smaakvol 3-gangenmenu. Er werd goed rekening gehouden met zwangerschap, heel fijn! Verder erg vriendelijk geholpen en het is een sfeervolle locatie.

Linda op 31 augustus 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Hoorn e.o.

Zwethkade Zuid 57 2635 CW Den Hoorn

Over De Scheepswerf

Aan het riviertje De Zweth, midden in het Westlandse polderlandschap tussen Den Hoorn en Wateringen, ligt Restaurant De Scheepswerf. Uitkijkend over de polder, het water en het dorpje 't Woudt kunt u genieten van een kopje koffie, een kleine of uitgebreide lunch en natuurlijk het diner.

Restaurant
Het ruim opgezette restaurant biedt plaats aan ongeveer 45 personen. In ongedwongen sfeer kunt u comfortabel genieten van o.a. lunch en diner. De keuken is Frans georiënteerd, met Mediterrane invloeden. Wij werken met verse, seizoensgebonden producten, waardoor onze menukaart regelmatig verandert.


Terras
Het riante terras is de trots van De Scheepswerf.
Het biedt plaats aan ongeveer 70 personen. In comfortabele stoelen kunt u genieten van wijn en spijs, de unieke ligging en het geweldige uitzicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Hoorn e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden