Knife fork icon red

Gauchos Den Haag

8,7 (51 reviews)
88%

Wat 51 mensen zeggen over Gauchos Den Haag

8.7
(51 reviews)
Eten
8.7
Service
8.9
Sfeer
8.5
88%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Wij hebben een heerlijke avond gehad!

Eveline op 05 januari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima en lekker gegeten en gedronken, maar wel een heel beperkt menu door de actie. Keuze uit 2 voor-, 2 hoofd- en 2 nagerechten.

Marjan op 03 januari 2020
Geverifiëerd

"Koud!"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door wat later bleek een uitstekende ober. De gastdame daarentegen mag nog wel een cursusje klantvriendelijkheid volgen, niet begroeten bij binnenkomst en tevens te zakelijk, niet echt vriendelijk. De warmte in de zaak ontbrak ook, zeker achter in de zaal was het ijskoud. Hier w...

Lees hele review

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door wat later bleek een uitstekende ober. De gastdame daarentegen mag nog wel een cursusje klantvriendelijkheid volgen, niet begroeten bij binnenkomst en tevens te zakelijk, niet echt vriendelijk. De warmte in de zaak ontbrak ook, zeker achter in de zaal was het ijskoud. Hier werd ook bij navraag niets aan gedaan. Tip doe er dikke gordijnen voor in de winter...
Eten was prima en niets op aan te merken.
Keuze: voorgerecht tomatensoep of salade, biefstukje of zalm en toe, kaasplankje of dame blanche. Wij kozen voor de salade en de biefstuk, prima kwaliteit!
In het aanbod met een waarde van €80,— voor €60,— zat ook een “ drankpakket” met daarin 2 glazen champagne ( bleek een bubbel uit Zuid America te zijn) Geen champagne dus, maar het was niet slechter dan een gemiddelde cava. Bij het hoofdgerecht namen wij 2 glazen wijn ( ook keuze voor of bier of fris in de opties)
Wij gingen voor de wijn en vroegen naar de soorten die zij schonken bij de zeer klantvriendelijke ober. Hij gaf ons een keuze uit 2 soorten rood en 2 soorten wit. Een vriendelijk meisje kwam met de flessen en wij konden proeven...... totdat de gastdame(cheffin) dit zag en iedereen onmiddellijk terugfloot. In de aanbieding zat alleen een simpele (minder lekkere) huiswijn......... smaken verschillen natuurlijk maar een keuze moet je de klanten toch geven. Onze ober vond dit eigenlijk ook en zorgde ervoor dat in het 2e glas wel de goede wijn werd ingeschonken....
Tip:
Niet alleen de kok maakt een goed restaurant juist ook het personeel en management en natuurlijk de ambiance (doe iets aan die kou!) De kok en de ober krijgen van ons in ieder geval een dikke 10!

Rob op 30 december 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker vlees

Mischa Valk op 28 december 2019
Geverifiëerd

"Goed restaurant, zeer attente bediening"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Was aangenaam verrast door het personeel in dit restaurant. Bediening was zeer attent en oplettend, maar totaal niet opdringerig.

Wat betreft het eten had het hoofdgerecht voor mij wat meer aankleding mogen hebben dan alleen een (goed gebakken!) stuk vlees en een bergje rucola. Desalniettemin was het vlees voor m...

Lees hele review

Was aangenaam verrast door het personeel in dit restaurant. Bediening was zeer attent en oplettend, maar totaal niet opdringerig.

Wat betreft het eten had het hoofdgerecht voor mij wat meer aankleding mogen hebben dan alleen een (goed gebakken!) stuk vlees en een bergje rucola. Desalniettemin was het vlees voor mij en de zalm voor mijn vriend perfect bereid, en in het geval van mij precies medium rare gebakken zoals ik gevraagd had. De salade zou ik persoonlijk wat interessanter hebben opgemaakt dan alleen met wortel en olijf. Echter, door het aperitief, de twee wijn en koffie/thee per persoon krijg je hier absoluut waar voor je geld.

Robin de Wit op 23 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Oude Molstraat 46 2513 BB Den Haag

Over Gauchos Den Haag

Gauchos Grill-Restaurant in Den Haag is één van de oudste Nederlandse vestigingen. De Oude Molstraat met zijn authentieke gevels ligt midden in het historische Hofkwartier, vlak naast Paleis Noordeinde.

Deze oud-Hollandse omgeving heeft zich ontwikkeld tot een gezellig stadscentrum. Een sfeervolle plek voor een vorstelijk avondje uit met een malse steak of een creatief visgerecht. Ook op het binnenterras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden