Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Gauchos Den Haag

8,7 (26)

Wat zeggen mensen over Gauchos Den Haag

8.7
(26 reviews)
Eten
8.7
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"eerste kennismaking met Gauchos"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

gezellig, lekker en attent.

Ingrid op 08 december 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige avond gehad!

Ella op 07 december 2019

"Heerlijk gegeten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Aangenaam verrast, Wij hadden een keuze menu. Je kon kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdmenu’s en twee desserts, samen met een glaasje wijn ook twee keer. Wij zijn vol lof. Een aanrader, prima bediening en heerlijk gegeten. Wij raden deze Los Gauchos aan!

Fran & Matt op 06 december 2019

"We hebben genoten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De reservering was niet goed doorgekomen maar werd direct prettig opgelost ondanks dat het hele restaurant vol zat. We voelden ons zeer welkom. Het eten en de wijn waren echt heerlijk, personeel zeer vriendelijk en werkt hard om het iedereen naar de zin te maken. Wij hebben een geweldige avond gehad en komen zeker terug!

Jessa de Vreugd op 16 november 2019

"Gauchos Den Haag "
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Als je hier je dinerbon wil gebruiken kan dat alleen in combinatie met een bepaald menu met een zeer beperkt aantal opties. Wij wilden zelf graag iets anders van de kaart. De chef van dienst zei dat dat kon en dat dat wel verrekend zou worden. Na het eten bij betaling schrokken we van het bedrag. We konden betalen v...

Lees hele review

Als je hier je dinerbon wil gebruiken kan dat alleen in combinatie met een bepaald menu met een zeer beperkt aantal opties. Wij wilden zelf graag iets anders van de kaart. De chef van dienst zei dat dat kon en dat dat wel verrekend zou worden. Na het eten bij betaling schrokken we van het bedrag. We konden betalen voor het menu (waar we de helft dus niet van gehad hebben) plus alles wat we dus buiten dat menu om besteld hebben. Voor dat geld hadden we ook in een superdeluxe restaurant kunnen zitten. Eten was verder prima. Bediening grotendeels Engelstalig die vaak niet begrepen wat je bedoelde.. Zeer koud in het restaurant door de deuren die constant open gingen. Al met al dus geen beste indruk..

Criticaster op 15 november 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Oude Molstraat 46 2513 BB Den Haag

Over Gauchos Den Haag

Gauchos Grill-Restaurant in Den Haag is één van de oudste Nederlandse vestigingen. De Oude Molstraat met zijn authentieke gevels ligt midden in het historische Hofkwartier, vlak naast Paleis Noordeinde.

Deze oud-Hollandse omgeving heeft zich ontwikkeld tot een gezellig stadscentrum. Een sfeervolle plek voor een vorstelijk avondje uit met een malse steak of een creatief visgerecht. Ook op het binnenterras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
39dd73f05e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden