Knife fork icon red

De Basiliek

8,0 (76 reviews)

Wat 76 mensen zeggen over De Basiliek

8.0
(76 reviews)
Eten
8.0
Service
7.9
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Geen finishing touch"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Zaterdag 6 september goed gegeten, we hebben geen gebruik gemaakt van het restaurantweek menu maar lekker wat gekozen van de kaart.
Beide de Iberico en mijn partner de vis van de dag (Dorade) en ik de lamsrack als hoofdgerecht.
Smaak was goed al vond ik bij het hoofdgerecht het aardappel en groente garnituur wel w...

Lees hele review

Zaterdag 6 september goed gegeten, we hebben geen gebruik gemaakt van het restaurantweek menu maar lekker wat gekozen van de kaart.
Beide de Iberico en mijn partner de vis van de dag (Dorade) en ik de lamsrack als hoofdgerecht.
Smaak was goed al vond ik bij het hoofdgerecht het aardappel en groente garnituur wel wat mager.
Er zou best wat op tafel mogen staan, je kan dit ook als extra bestellen maar vindt met de gehanteerde prijzen wel veel gevraagd!
Beide nog een dessert genomen, Dame Blanche.
Op de kaart stond met perzik maar dit konden wij niet herkennen, het fruit wat gebruikt is was erg hard en had weinig smaak.
Nog een opmerking over gemaakt maar verder niets mee gedaan?
kortom de finishing touch ontbrak.

Harry Hilgersom op 07 september 2014

"Viel tegen"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was redelijk, tonijnsaus te vet, wel veel sla. Bij hoofdgerecht erg weinig groente, smaak vlees erg zout, geldt ook voor voorgerecht. Toetje een chocoladetaart smaakt prima maar had wT meer versiering mogen hebben, voor een menu in restaurantweek viel het ons enorm tegen.

Jacqueline op 02 september 2014

5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

grote porties, smakelijk eten, maar niet bijzonder.
Jammer dat er van tevoren niet nog even gevraagd wordt of iemand ergens allergisch voor is (opgegeven van tevoren, maar kreeg toch paddenstoelen). Bord werd weggehaald en kreeg asperges, maar de andere drie mensen zaten te wachten. Jammer, bij navraag was dit niet...

Lees hele review

grote porties, smakelijk eten, maar niet bijzonder.
Jammer dat er van tevoren niet nog even gevraagd wordt of iemand ergens allergisch voor is (opgegeven van tevoren, maar kreeg toch paddenstoelen). Bord werd weggehaald en kreeg asperges, maar de andere drie mensen zaten te wachten. Jammer, bij navraag was dit niet nodig geweest.
Bij binnenkomst werd verteld wat we kregen, bij serveren niet meer. Weet niet meer wat voor vlees onder de tonijnmayonaise lag, die overheerste trouwens de vleessmaak.
Na het brengen van de rekening duurde het ook lang eer ze terug kwamen om af te rekenen.
Bediening was vriendelijk, maar niet echt klantgericht, geïnteresseerd, leek het, jammer

sonne op 02 september 2014

"Leuk en goed restaurant"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wij hadden via de airmilesweek gereserveerd. We kregen een 5 gangen verrassingsmenu. Heerlijk gegeten. Prettige, gezellige bediening en het restaurant is leuk aangekleed. 1 minpunt de tafels staan erg dicht op elkaar waardoor je weinig privacy hebt en het gesprek van je buren helemaal kan volgen. Ik vond dat nogal storend.

Edith op 11 mei 2014

"Lekker eten, mooi restaurant"
8.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 9

Toen wij binnen kwamen viel meteen het leuke decor en de behulpzame medewerkers op. Onze jassen werden aangenomen en wij kregen een plaats toegewezen.
De service was erg goed in het begin, maar naar mate het drukker werd moesten we wel lang wachten totdat we ons toetje kregen en weer lang wachten totdat we de reke...

Lees hele review

Toen wij binnen kwamen viel meteen het leuke decor en de behulpzame medewerkers op. Onze jassen werden aangenomen en wij kregen een plaats toegewezen.
De service was erg goed in het begin, maar naar mate het drukker werd moesten we wel lang wachten totdat we ons toetje kregen en weer lang wachten totdat we de rekening konden vragen (maar de vriendelijkheid is altijd gebleven). Maar gezien de gezellige sfeer was dat geen straf.
Het eten (3 gangen) smaakte zeker goed en is voor normale eters ook voldoende. Ik zelf ben een grote eter en moest thuis nog wel even een hapje eten, mijn vriendin had wel voldoende gegeten en had zelfs moeite om alles op te krijgen.

Bart op 11 april 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Korte Houtstraat 4A 2511 CD Den Haag

Over De Basiliek

Wij staan voor eerlijk, betaalbaar en vooral lekker eten in een relaxte, gezellige sfeer. Wij koken internatinaal/ mediterraans. Komt u romantisch of zakelijk, voor een verjaardag of een bedrijfsetentje, wij verwelkomen u graag in ons restaurant.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden