Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant de Cooghen

5,7 (1)

Wat zeggen mensen over Restaurant de Cooghen

5.7
(1 review)
Eten
4.0
Service
8.0
Sfeer
5.0
Schrijf een review

"Diner op 2 september 2014"
5.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 5

Ik had op voorhand mijn dieet doorgegeven en gevraagd of het mogelijk was daarmee rekening te houden. Ik heb daarop geen reactie ontvangen. Bij binnenkomst bleek dat hiervan bij de bediening niets bekend was. Of we op een voucher kwamen?

We kregen een menukaart met een viergangen menu gepresenteerd, zonder uitleg. De soep zou ik niet kunnen eten. Of ik daarvoor in de plaats brood wilde met wat smeersels. Ik keek hoe mijn man at. Bij het hoofdgerecht bleken allerlei ingrediënten gebruikt, die ik niet verdraag. Dat werd gecorrigeerd. Wederom zag ik hoe mijn echtgenoot at. De slibtongetjes die ik daarna kreeg waren zonder enige toevoeging. Heel basic en heel vies.

Op mijn reactie is door de bediening echter heel voortvarend gereageerd. Er werden excuses aangeboden. De kok is nog aan tafel geweest. De koffie met likeur en de derde gang zijn niet gerekend en er werd een luxer toetje gereserveerd. Klasse. Maar het blijft toch jammer. We hebben in eerdere restaurant weken vele malen lekkerder gegeten.

Lianne Vermeulen op 03 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Koog e.o.

Dorpsstraat 10 1796 BB De Koog

Over Restaurant de Cooghen

Restaurant Pure in Texel straalt een warme Texelse vakantiesfeer uit en is voormalig winnaar van Texel Culinair! In Pure geniet u van een internationaal georiënteerde keuken met Texelse invloeden, waaronder heerlijke waddengarnalen en scheermesjes. Laat u culinair verrassen door onze betaalbare à la carte kaart welke met zorg is samengesteld door onze chef-kok en zijn keukenbrigade. 

De à la carte kaart van het restaurant biedt een gevarieerd scala aan vlees- en visgerechten, welke op een moderne wijze bereid en gepresenteerd worden. Bereidingen van de producten worden zoveel mogelijk zelf gedaan, zoals het roken van zalm tot aan zelfgemaakte bonbons als passende afsluiting. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Koog e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden