Knife fork icon red

De Voetangel

9,4 (29 reviews)

Wat 29 mensen zeggen over De Voetangel

9.4
(29 reviews)
Eten
9.3
Service
9.5
Sfeer
9.3
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Leuk lokaal restaurant met klassiek solide enigzins machtig eten. Bediening is heel vriendelijk. Wij houden meer van modernere inventievere keuken Maar dat is persoonlijk. Restaurant ligt op schitterende landelijke lokatie net buiten Ouderkerk.

Juliet op 09 april 2016

"Eten met broers, zussen en zwager"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer met goede bediening!

Ans op 07 april 2016

"weer als vanouds!! Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, gezellige bediening, "gewoon" zoals altijd je bent te gast bij de familie Leurs.

Agnes op 04 april 2016

"een feestje"
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

We lieten ons verrassen in de Voetangel tijdens de restaurant week. Jaren terug al eens gegeten in de Voetangel en in de herinnering was dat een goede ervaring. Ook nu was het een waar feestje; de 3-gangen waren zoveel voor het oog als voor de mond een lust. Na een zeer smakelijke eerste gang keken we uit naar meer...

Lees hele review

We lieten ons verrassen in de Voetangel tijdens de restaurant week. Jaren terug al eens gegeten in de Voetangel en in de herinnering was dat een goede ervaring. Ook nu was het een waar feestje; de 3-gangen waren zoveel voor het oog als voor de mond een lust. Na een zeer smakelijke eerste gang keken we uit naar meer! Mijn vrouw genoot van een heerlijk visgerecht - de kabeljauw, terwijl ik een heerlijke ossenhaas verorberde. Als derde gang een heerlijke coupe ijs. Het visite kaartje is afgegeven, hier komen we zeker terug en raden de Voetangel zeker aan.

Fred op 03 april 2016

"Voetangel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer een super culinaire ervaring

Janneke op 02 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.

Ronde Hoep Oost 3 1191 KA Ouderkerk aan de Amstel

Over De Voetangel

Even op adem komen van de hedendaagse drukte. In de prachtige polder de Ronde Hoep, gelegen tussen de dorpjes Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude, alwaar de drie riviertjes "De Bullewijk", "De Holendrecht" en "De Waver" samenkomen vindt u ons uniek gelegen restaurant. Op slechts tien minuten van Amsterdam en Amstelveen.
Uitkijkend over water en weiland ziet u de skyline van Amsterdam Zuidoost met de Amsterdam Arena, de Heineken Music Hall, Ziggo Dome en de toren van Fletcher Hotel Amsterdam. In deze landelijke omgeving,op één van de mooiste plekjes van Nederland, kunt u bij de familie Leurs en medewerkers genieten van een pure, verse en ambachtelijke internationale keuken, met Hollandse invloeden.

Mooie wijnen, een warme, sfeervolle en romantische ambiance en attente, vriendelijke gastvrouwen zullen ervoor zorgen dat u in een ontspannen sfeer een geweldige ervaring beleeft. En nog steeds ruim en gratis parkeren...

De Voetangel. Dat eten... die gastvrijheid... dat uitzicht!Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden