Knife fork icon red

Ivo's Kitchen

8,7 (8 reviews)

Wat 8 mensen zeggen over Ivo's Kitchen

8.7
(8 reviews)
Eten
8.8
Service
9.0
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Erg lekker"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben hier verrassend lekker gegeten. Wat een leuk concept trouwens, een soort huiskamer, loungeplek en kinderhoek ineen. Voor iedereen wat, terwijl je toch lekker rustig kan eten. Verse eigengemaakte gerechten, heerlijk mals en prima op smaak. Goede huiswijn. Prijs/kwaliteit is top.

Monica op 13 maart 2017

"Goede service"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten en erg vriendelijk personeel!

Linda op 25 februari 2017

"Verrassend ontspannen en lekker"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Prettig gezeten (niet te dicht op elkaar/er is veel ruimte in het restaurant). Lekker en goedkoop gegeten. Kwaliteit van het eten was goed en vers. Bediening was vriendelijk en hartelijk.

J. Meulen op 18 februari 2017

"Uit eten bij Ivo"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Met een groep van 9 personen hier een 3 gangen Dining city menu gegeten. Als voorgerecht een heerlijke pompoen-bloemkool soep. Hoofdgerechten kun je kiezen, Het vis hoofdgerecht was heerlijk, groente niet te gaar, witvis goed op smaak, combinatie met polenta was goed. Andere tafelgenoten kozen voor de procureur van ...

Lees hele review

Met een groep van 9 personen hier een 3 gangen Dining city menu gegeten. Als voorgerecht een heerlijke pompoen-bloemkool soep. Hoofdgerechten kun je kiezen, Het vis hoofdgerecht was heerlijk, groente niet te gaar, witvis goed op smaak, combinatie met polenta was goed. Andere tafelgenoten kozen voor de procureur van de grill, waren ook enthousiast. Als dessert keuze uit chocoladetaart of lemon cheesecake, allebei even lekker !
Ben hier nu twee keer geweest, het is een restaurant waar je normaal met elkaar kunt praten, rustig dus. Als je met z'n tweetjes gaat eten misschien iets te rustig..Bediening is vriendelijk en attent.
Enige minpunt vind ik de prijzen van de flessen wijn. € 22,50 voor een fles huiswijn vind ik aan de dure kant. Maar verder is Ivo's kitchen een aanrader !

Hermion van den Broek op 11 februari 2017

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk buurtrestaurant, met lekker eten in ontspannen sfeer. Een prachtig terras in de zomer, een kinderhoek, en een 3-gangen menu voor 25,- Euro. Verrukkelijk cheesecake: fluweel zacht, mooi opgediend, smaakvol, kortom perfect!

Susan op 09 februari 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Witte de Withplein 43 1057 XN Amsterdam

Over Ivo's Kitchen

Welkom bij Ivo's Kitchen! Dit gezellige restaurant is gevestigd in Amsterdam. Ivo's Kitchen kookt uitsluitend met verse en (h)eerlijke producten waardoor elk gerecht even lekker wordt. 


Ivo's Kitchen gebruikt geen gekweekte vis. Ze gebruiken alleen duurzaam gevangen vis, al het vlees komt uit de Betuwe en de groenten komen uit het seizoen zonder kunstmatige toevoegingen! 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden