Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Brick

8,3 (18)

Wat zeggen mensen over Brick

8.3
(18 reviews)
Eten
8.2
Service
8.2
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Alweer heerlijk gegeten,onze bediening was vriendelijk, kundig gastvrij en enthousiast. Zoals wij inmiddels weten krijgen wij ook nu een heerlijke amuse. Ons werd het verrassingsmenu aanbevolen, het was een succes, mooi opgemaakte smakelijke schotels. De geadviseerde wijn smaakte goed bij onze gerechten. Het was weer gezellig en wij komen zeker binnenkort nog eens.!

annemieke buddelmeijer op 25 september 2012

5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Bij binnenkomst leek het bedienend personeel wat gestrest, het was niet echt een warm welkom. Vervolgens moesten we vrij lang wachten totdat er iets (drinken) op tafel kwam. Het menu werd nergens vermeld en werd niet toegelicht. De amuse was leuk, alleen jammer dat het soepje bijna koud was. Bij mijn reservering had ik aangegeven een extra gang te willen, werd ook niks over gevraagd en gezien de kwaliteit van het voorgerecht ben ik er zelf ook niet over begonnen. Bij andere tafels zagen we vis als voorgerecht, zelf kregen we gedroogde ham, klopte ook niet helemaal wat ons betreft. De bijpassende wijnen bij de gerechten werden niet verder toegelicht dan 'dat ze bij het gerecht pasten', vlees van het hoofdgerecht was erg taai en zonder smaak, het bijgerechtje was wel erg lekker, de jus ook. Dessertje was ook lekker, ook hier weer geen toelichting over wat er als drankje bij werd geserveerd, niet eens een de naam van de dessertwijn! Al met al toch een tegenvaller, zeker na de goede berichten die we over Brick hadden gehoord.

Anoniem op 03 september 2012

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten bij Brick, verrassingsmenu, voorgerecht lekkere heilbot file, mooi garnituur, hoofdgerecht kalfsoester met een aardappelmuffin, verrassend en lekker. Dessert viel een beetje tegen: oversized zandtaartje, niet echt bijzonder. Service was attent en de ambiance goed, zeker een aanrader!

Anoniem op 02 september 2012

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Prachtig als je verwachting op alle fronten overtroffen is. Chapeaux! Goede sfeer, leuke ambiance, goede service, lekker en verrassend.

Arthur Jurgens op 01 september 2012

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de zoveelste keer voortreffelijk gegeten bij Brick. In alle opzichten perfect.

Anoniem op 01 september 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Breestraat 24-26 2011 ZZ Haarlem

Over Brick

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden