Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 98 mensen zeggen over Auberge de Veste
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer.
Aanbevolen een wijn arrangement. Ruben weet er veel van en kan smakelijk vertellen, maar wel een goed wijn op tafel zetten.
Ruben verteld ook een eerlijk verhaal, zonder opsmuk.
Verrassend lekker menu, relaxte sfeer, Bossche bediening en goed gezelschap.
Lekker en goed zitten eten, leuke gerechten en ook hoog van smaak. Mooi in combi mij het wijnarrangement. Service van oké en niet te vergeten de ambiance.
Het restaurant voldeed totaal niet aan de verwachtingen, die waren gewekt op hun website. Men was niet voorbereid op een goed bezette dinsdagavond, waardoor er bijzonder lange wachttijden tussen de gerechten ontstonden. Het voorgerecht met vis was niet vers. Het hoofdgerecht , eendeborst was karig. Het enige goed sm...
Lees hele reviewHet restaurant voldeed totaal niet aan de verwachtingen, die waren gewekt op hun website. Men was niet voorbereid op een goed bezette dinsdagavond, waardoor er bijzonder lange wachttijden tussen de gerechten ontstonden. Het voorgerecht met vis was niet vers. Het hoofdgerecht , eendeborst was karig. Het enige goed smakelijke gerecht was het dessert.
Al met al teleurstellend en geen reden om terug te gaan.
Onverzorgd, niet goed voorbereid, onze gereserveerde tafel voor 6 personen was
niet gedekt en ze ontkende de reservering kortom rommelig,lacherig compenseren
was niet geslaagd. o.a. glazen apperitief terug gegeven omdat ze vuil waren.
Wij de oudere vader en moeder werden niet als eerste door de bediening gevraagd...
Onverzorgd, niet goed voorbereid, onze gereserveerde tafel voor 6 personen was
niet gedekt en ze ontkende de reservering kortom rommelig,lacherig compenseren
was niet geslaagd. o.a. glazen apperitief terug gegeven omdat ze vuil waren.
Wij de oudere vader en moeder werden niet als eerste door de bediening gevraagd.
Aan de laatste binnenkomenden werd gevraagd of een apperitief en een voorgerechtje
buiten het menu om gewenst was.Dit was voor ons niet de bedoeling, wij betaalden en wij hadden ze uitgenodigd.Het voorgerecht rommeltje tegen 10 euro per persoon
bestond uit 1 oester, een bakje met 18 ofijfjes in een onduidelijk sausje en een bordje met
een bergje onverzorgde snipper/afsnijdsels van droge ham. Belachelijk duur en slecht gepresenteerd.Het menu was niet bijzonder. Wij hebben er wel verstand
van als eigenaar van een cateringbedrijf en regelmatig bezoeker van goede
eetgelegenheden ook sterrenrestaurants. De hele avond was de bediening te grappig en te veel wol zonder inhoud. Ik heb voor het eerst geen fooi gegeven.
Het niet begrijpen dat je de eerst binnenkomende gasten die als gastheren gewoon zijn eerder aanwezig te zijn en die vervolgens bij alle vragen niet benaderen is hiet volgens de regels. Ik stop, doe uw voordeel. Bezoek 15 maart 2018.
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
Over Auberge de Veste
Keuken: Frans
Sinds 1 december 2006 is Ruben Coonen de trotse eigenaar van Auberge de Veste, na ervaring te hebben opgedaan in vele andere restaurants en hotels in binnen- en buitenland. Met behulp van zijn team zal hij jou een memorabele avond bezorgen. Het team beschikt over een degelijke productkennis waardoor ze jouw vragen kunnen beantwoorden en hebben een servicegerichte instelling.
De keukenbrigade heeft op sterrenniveau ervaring opgedaan en weet dagverse seizoensgebonden gerechten te bereiden op culinaire wijzen. De gerechten zijn gevormd door gedurfde combinaties van hoog niveau.
Het team van Auberge de Veste staat klaar om jou culinair te verwennen. Kom genieten van de specialiteiten van Auberge de Veste!