Columbus Scheveningen

Frans, Nederlands | €€
6,8 (2 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 2 mensen zeggen over Columbus Scheveningen

Schrijf een review en deel je foto's

"Prima"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We zijn hier gaan eten via diningcity. De verhouding prijs/kwaliteit is prima. De service is ook goed. Al met al de moeite om een keer terug te komen!

Martha op 10 november 2016

"3 gangen keuze menu"
5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

Het eten was lekker en genoeg keus uit voor- hoofd- en nagerecht. Ook geen probleem om iets anders te kiezen van de kaart.
Helaas wel lang wachten voordat de bediening kwam vragen en de kaart en 1e drankje gebracht werd. (Als je het verkeerde tafeltje uitzoekt) Later werd dit beter.

Anita op 17 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Columbus Scheveningen

Keuken: Frans, Nederlands

Grand Café Columbus is een ware ontdekking voor een ieder die wat wil eten, drinken of iets te vieren heeft.

Gelegen op de boulevard van Scheveningen tussen de pier en het Kurhaus, bent u verzekerd van een fantastisch uitzicht over de zee. Ook voor grotere gezelschappen beschikt Restaurant Columbus over de juiste faciliteiten.


RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden