Knife fork icon red

Kasteel Heemstede

8,9 (538 reviews)

Wat 538 mensen zeggen over Kasteel Heemstede

8.9
(538 reviews)
Eten
9.2
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Eten was fantastisch, komen zeker nog eens terug

Marleen op 27 maart 2019

"Heerlijk diner bij Kasteel Heemstede"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een heerlijke avond met fantastisch eten, goede wijnen in een hele mooie ambiance!

Brigitte ter Braak op 27 maart 2019

"Heerlijk verwend"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Supermooie lokatie, heerlijk eten en gezellige huiskamersfeer. In het begin kwamen de gangen ietsss te snel achter elkaar waardoor we wel even op de rem moesten trappen. Dit werd goed opgepikt.
Echt wel een aanrader!!

Cindy op 24 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst restaurant Kasteel Heemsteden bezocht om samen met vrienden te lunchen. Het is ons vieren uitstekend bevallen en meer dan dat; wij vonden unaniem dat de gerechten qua smaak, puurheid en opmaak tot de absolute top behoren en datzelfde geldt ook voor de services van medewerkers, professioneel, vakkundig...

Lees hele review

Voor het eerst restaurant Kasteel Heemsteden bezocht om samen met vrienden te lunchen. Het is ons vieren uitstekend bevallen en meer dan dat; wij vonden unaniem dat de gerechten qua smaak, puurheid en opmaak tot de absolute top behoren en datzelfde geldt ook voor de services van medewerkers, professioneel, vakkundig en uitermate vriendelijk. Tot slot: ook de huisvesting laat niets te wensen over. Geweldig dus.

Roel Hindriks op 20 maart 2019

"Wat een culinair feestje!"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben op een zaterdag in maart gegeten bij Kasteel Heemstede, met de Restaurantweek actie. Het was weer genieten van alle gerechten die Andre met zijn brigade op tafel zet. 5 gangen, de een nog mooier dan de andere. Enige minpuntje was de timing. Er zat een grote groep boven, en daar had de keuken moeite mee in ...

Lees hele review

We hebben op een zaterdag in maart gegeten bij Kasteel Heemstede, met de Restaurantweek actie. Het was weer genieten van alle gerechten die Andre met zijn brigade op tafel zet. 5 gangen, de een nog mooier dan de andere. Enige minpuntje was de timing. Er zat een grote groep boven, en daar had de keuken moeite mee in combi met een vol restaurant. De pauzes tussen de gerechten waren veel te lang. Nadat we er een opmerking over gemaakt hadden dezen ze hun best dit te compenseren. De toetjes kwamen snel door.

Alex op 18 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Houten e.o.

Heemsteedseweg 20 3992 LS Houten

Over Kasteel Heemstede

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het Kasteel. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Ons bedieningsteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich bij ons thuis voelt.

Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij en het keukenteam de Franse klassieke keuken beheersen. De kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Houten e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden