Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Heren Spyker

9,0 (84 reviews)

Wat 84 mensen zeggen over Heren Spyker

9.0
(84 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Supermooie lunch en fijn gesprek, in prachtig, historisch pandje"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Onze drie-gangen lunch hier was heel aangenaam. Mooie smaken en texturen, vakkundig uitgebalanceerd. De gepassioneerde kok werkt creatief, met eigen signatuur, zonder dat dit geforceerd overkomt. Ernaar gevraagd, vertelt hij enthousiast en open over zijn gerechten, ingrediënten en inkoop. Op één moment zagen we hem ...

Lees hele review

Onze drie-gangen lunch hier was heel aangenaam. Mooie smaken en texturen, vakkundig uitgebalanceerd. De gepassioneerde kok werkt creatief, met eigen signatuur, zonder dat dit geforceerd overkomt. Ernaar gevraagd, vertelt hij enthousiast en open over zijn gerechten, ingrediënten en inkoop. Op één moment zagen we hem in de open keuken bijna een dansje van plezier maken, terwijl hij in de pan roerde. Zo zie je een kok op zijn mooist. Een aanrader, zonder enige bedenking!

Fred van Leeuwen op Gister
Geverifiëerd

"Top avondje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig restaurant, super vriendelijke bediening en erg lekker eten. Wordt goed verrast met een menu van de chef.

Cathrien op 13 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Restaurantweekmenu was voortreffelijk. Extra gang was een verrassend kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen.

Marian op 11 september 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Echt een topper

Diederick Slotboom op 10 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Voor het eerst gedineerd bij De Heren Spyker. De ontvangst en bediening was hartelijk en wij voelden ons daardoor welkom. Aan tafel was de jonge bediende enthousiast, echter draaide hij bij elke tafel exact hetzelfde riedeltje af. Spontaan was het dus niet, toch een leuke knul. We begonnen met een heerlijke en enorm...

Lees hele review

Voor het eerst gedineerd bij De Heren Spyker. De ontvangst en bediening was hartelijk en wij voelden ons daardoor welkom. Aan tafel was de jonge bediende enthousiast, echter draaide hij bij elke tafel exact hetzelfde riedeltje af. Spontaan was het dus niet, toch een leuke knul. We begonnen met een heerlijke en enorme cocktail, hulde aan de shaker! Wat betreft het eten zal vooral het hoofdgerecht van malse hoen en het kaasplankje ons bijblijven. Het voor- en tussengerecht was toch wat flauw. Wij houden van hoog op smaak en explosies. Maar wat een heerlijke kazen, uit Nederland nog wel. De porties waren zeer klein maar daar hadden we ons op voorbereid en daarom kozen wij voor vijf gangen ipv drie. Het zoete dessert was het toppunt van zuinigheid, hoewel o zo lekker. Wij zouden zo'n klein stukje niet op tafel durven zetten. Al met al een hele fijne avond gehad.

Annie op 04 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Kerkbrink 17-19 1211BW Hilversum

Over Heren Spyker

In de historische Spijkerpandjes aan de gezellige Kerkbrink zit sinds 2013 restaurant Heren Spyker gevestigd. Een restaurant waar traditie en innovatie op een bijzondere manier tot elkaar komen. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten.

Zo zal het jonge, ervaren team u keer op keer verrassen met pure en (h)eerlijke gerechten. Neem een kijkje in onze ‘open keuken’ en ervaar wat wij verstaan onder eerlijk en gepassioneerd koken.

Met meer dan 50 fantastische wijnen op de wijnkaart, bieden wij u de variatie om een wijn te kiezen die bij u past. U kunt kiezen voor een heerlijke fles, maar een aantal wijnen zijn ook per glas te bestellen. Ook hoort een wijnarrangement tot de mogelijkheden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden