Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Heren Spyker

€ 75,-

Fenomenaal 8-gangen diner

Heren Spyker

9,0 (77 reviews)

Fenomenaal 8-gangen diner € 75,-

Reserveer een tafel

Deal
Fenomenaal 8-gangen diner
€ 75,-

Geniet nu ook van een Fenomenaal 8-gangen diner!

In de historische Spijkerpandjes aan de gezellige Kerkbrink zit sinds 2013 Heren Spyker gevestigd. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelfgeselecteerde producten. Patron-Cuisinier Ronald Bellaart, en zijn jonge keukenbrigade, zullen u keer op keer verwennen met de verrassende smaakcombinaties. Neem een kijkje in onze open keuken en ervaar wat wij verstaan onder gepassioneerd koken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Verrukkelijk 5-gangen diner
€ 57,- € 40,-

Restaurant Heren Spyker is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 in de regio Noord-Holland.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Heren Spyker beloond met een prachtige 9,11. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 40,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 77 mensen zeggen over Heren Spyker

9.0
(77 reviews)
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.6
Schrijf een review

":-)"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en 2 aardige meiden die hier in de bediening zijn. Wij komen zeker terug!

Pauline op 31 augustus 2014

"Sterrenniveau"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De gerechten waren met zorg samengestelde combinaties van ingrediënten en bereidingswijzen, mooie porties en heerlijk! De bediening was attent en vriendelijk, bijzonder ook dat het bestek met een stoffen handschoen werd neergelegd! De combinaties met de wijn waren prima. Kortom: aan alle details is gedacht, een perfecte avond uit!

Erica op 23 maart 2014

"restaurantweek"
7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

Tijdens de restaurantweek prima gegeten bij Heren van Spijker. Gemoedelijke atmosfeer, meer dan attente bediening, goede timing tussen de gangen, kortom hier kun je met een gerust hart naar binnen gaan

Han Geers op 18 maart 2014

"Culinair genieten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk gegeten bij de Heren Spyker. Alle gangen waren voortreffelijk en de porties waren precies groot genoeg. De wijn maakte het geheel af. Vooral het dessert was erg lekker. De chef had van de bediening doorgekregen dat wij erg onder de indruk waren van zijn dessert en heeft er persoonlijk een toelich...

Lees hele review

Wij hebben heerlijk gegeten bij de Heren Spyker. Alle gangen waren voortreffelijk en de porties waren precies groot genoeg. De wijn maakte het geheel af. Vooral het dessert was erg lekker. De chef had van de bediening doorgekregen dat wij erg onder de indruk waren van zijn dessert en heeft er persoonlijk een toelichting op gegeven. De bediening was buitengewoon vriendelijk en wist goed te vertellen waaruit de diverse gerechten bestonden. Een hele geslaagde avond!

Rinske Wiersma op 10 maart 2014

"Fantastische verwen avond"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Na een zeer gastvrij en warm ontvangst werden wij verwent met een drie gangen menu inclusief een goed gekozen wijn arrangement. Alle drie de gangen werden heel mooi gepresenteerd, waarbij ook kleur en vorm goed gekozen waren. Heerlijk smaak sensaties maakten dat wij heerlijk hebben gegeten. Ook de presentatie van de...

Lees hele review

Na een zeer gastvrij en warm ontvangst werden wij verwent met een drie gangen menu inclusief een goed gekozen wijn arrangement. Alle drie de gangen werden heel mooi gepresenteerd, waarbij ook kleur en vorm goed gekozen waren. Heerlijk smaak sensaties maakten dat wij heerlijk hebben gegeten. Ook de presentatie van de verschillende wijnen was prima en met kennis van zaken, kortom als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug.

Ton van Ombergen op 10 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Kerkbrink 17-19 1211BW Hilversum

Over Heren Spyker

In de historische Spijkerpandjes aan de gezellige Kerkbrink zit sinds 2013 restaurant Heren Spyker gevestigd. Een restaurant waar traditie en innovatie op een bijzondere manier tot elkaar komen. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten.

Zo zal het jonge, ervaren team u keer op keer verrassen met pure en (h)eerlijke gerechten. Neem een kijkje in onze ‘open keuken’ en ervaar wat wij verstaan onder eerlijk en gepassioneerd koken.

Met meer dan 50 fantastische wijnen op de wijnkaart, bieden wij u de variatie om een wijn te kiezen die bij u past. U kunt kiezen voor een heerlijke fles, maar een aantal wijnen zijn ook per glas te bestellen. Ook hoort een wijnarrangement tot de mogelijkheden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden