Blauw Utrecht

Indonesisch | €€
8,8 (32 reviews)
88% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 32 mensen zeggen over Blauw Utrecht

8.8 Gebaseerd op 32 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke tent, eten viel tegen"
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Goed op smaak gebracht, voor- en bijgerechten waren lekker, maar het hoofdgerecht viel tegen. Kalfsribs kwamen erg lastig van het bot, waren chewey en er zat nog n vel op. De vis was redelijk droog. Als goedmakertje kregen we twee snackjes, die wel lekker waren. Heel misschien kom ik nog terug voor n rijsttafel, maar de eerste ervaring was niet heel uitnodigend helaas.

Jon op 25 april 2023
Geverifiëerd

"Goede bediening "
8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

Goede bediening. Tafels wel erg dicht op elkaar. Het vlees hoofdgerecht was te taai. Toetje heerlijk.

Ellen op 25 maart 2023
Geverifiëerd

"Matigjes"
5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

Een aantal jaar geleden hier erg lekker gegeten. Helaas is het nu niet meer wat het geweest is, wat mij betreft. Het voorgerecht was lekker, mijn hoofdgerecht (vega rendang) matig, de dorade van mijn vrouw redelijk lekker, evenals het dessert. De ambiance is niet erg intiem, de muziek paste totaal niet. De bediening...

Lees hele review

Een aantal jaar geleden hier erg lekker gegeten. Helaas is het nu niet meer wat het geweest is, wat mij betreft. Het voorgerecht was lekker, mijn hoofdgerecht (vega rendang) matig, de dorade van mijn vrouw redelijk lekker, evenals het dessert. De ambiance is niet erg intiem, de muziek paste totaal niet. De bediening was wisselend; de een erg vriendelijk, de ander wat kil. Prijs-/kwaliteit matigjes, geen aanrader helaas.

Jazzy op 14 november 2022
Geverifiëerd

"Verrassend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeker aan te bevelen

Alice op 07 oktober 2022
Geverifiëerd

"Lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit is echt heel goed Indisch eten, wat een smaak. Vooral de Streetfood vond ik heel
Bijzonder

Marga Vink op 14 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Blauw Utrecht

Keuken: Indonesisch

Restaurant Blauw in Utrecht is een trendy restaurant waar je kunt genieten van de beste Indonesische gerechten in een moderne en warme sfeer.

Het restaurant staat bekend om de uitmuntende rijsttafels en de uiteenlopende Indonesische gerechten. Bij Blauw Utrecht kan je dan ook genieten van de verschillende smaken die de Indonesische eilanden te bieden hebben.

Bij Blauw Utrecht kan je terecht voor de uitgesproken vis, vlees en vegetarische gerechten elk met rijke Indonesische smaken!

Laat je verrassen door de smakelijke gerechten van Restaurant Blauw in Utrecht!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden