Knife fork icon red

Het Prentenkabinet

9,0 (579 reviews)
98%

Wat 579 mensen zeggen over Het Prentenkabinet

9.0
(579 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
9.0
98%
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, gezellige bediening,absoluut een aaanrader!

José de Mooij op 26 augustus 2010

6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

Wegens elders gehoord commentaar hadden we dit restaurant niet eerder bezocht, maar door de aantrekkelijke prijs besloten we eens gek te doen. Persoonlijk vond ik het eten matig gezien de bedragen die Het Prentenkabinet normaal gesproken vraagt. Wij gaan geregeld uit eten bij vergelijkbare restaurants en we zijn ech...

Lees hele review

Wegens elders gehoord commentaar hadden we dit restaurant niet eerder bezocht, maar door de aantrekkelijke prijs besloten we eens gek te doen. Persoonlijk vond ik het eten matig gezien de bedragen die Het Prentenkabinet normaal gesproken vraagt. Wij gaan geregeld uit eten bij vergelijkbare restaurants en we zijn echt beter gewend, ook in Leiden zelf. Met name het hoofdgerecht (rund) vond ik een hysterische janboel te veel verscheidenheid op mijn bord. Bovendien was alles behoorlijk zout. Ik heb mijn eten liever clean crisp en dat was gisteravond niet het geval. De sfeer was rommelig wij zaten op de galerij boven en het was een komen en gaan langs ons tafeltje. Niet ideaal. Het bedienend personeel was correct en vriendelijk, hoewel wel weer wat informeel eigenlijk. Ik ga Het Prentenkabinet in ieder geval niet vaker bezoeken.

Judith Koren op 26 augustus 2010

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

uitstekende bediening en sfeer direct weer gereserveerd!

epm van der krogt op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

eten was super alle gerechte waren met zorg bereid en bij binnenkomst ook een fantastische amuse!!service was ook heel goed echt een aanrader!!

angela vink op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Werkelijk uitstekend in alle opzichten en een grote pluim .Zaak zat helemaal vol,maar tempo ,sfeer en kwalitiet van het eten perfect.

Arnold van Dantzich op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Kloksteeg 25 2311 SK Leiden

Over Het Prentenkabinet

Restaurant het Prentenkabinet ligt in het mooie oude Pieterswijk in Leiden. Het oude pand zorgt ervoor dat het restaurant zeker behoord tot een van de meest karakteristieke restaurants van Leiden. Het unieke karakter van het restaurant zorgt voor een geweldige beleving. De chefs van het Prentenkabinet hebben zich laten inspireren door de Franse en internationale keuken waar de focus vooral ligt op wild. Bij het Prentenkabinet is er veel aandacht voor kwaliteit en ambachtelijkheid, er wordt dan ook gekookt op een hoog niveau. Kom snel langs bij Prentenkabinet en laat je verrassen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden