Knife fork icon red

Villa Lokeend

8,3 (22 reviews)

Wat 22 mensen zeggen over Villa Lokeend

8.3
(22 reviews)
Eten
8.4
Service
8.2
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Heerlijk eten bij Villa Lokeend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Voor de tweede keer heerlijk gegeten. Sfeervol restaurant met vriendelijke gastheer. Mooi buiten terras en uitzicht op het water. Goed parkeren voor de deur. Zeker een aanrader!!

Thijs van den Bergh op 25 maart 2019

"Lekker genieten!"
8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Aandacht voor service en detail. Heerlijk gegeten, verfijnd en mooie portionering. Zeker een aanrader als je tussen Utrecht en Amsterdam in een fijn restaurant zoekt.

Kim op 14 maart 2014

"Lokeend degelijk en goed"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Lekker gegeten. Met 'eenvoudige' ingredienten wordt hier lekker gekookt. De gerechten waren niet heel avontuurlijk maar goed bereid. Het toetje (notenparfait) was wel heel gemakzuchtig.

Steven op 08 maart 2014

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Erg fijn restaurant, stijlvol en met een heerlijk terras. De bediening is plezierig en wat ons voorgeschoteld werd was heerlijk; puur, geen fratsen, gewoon goed. Beslist een aanrader!

Anoniem op 05 september 2013

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Gisteravond bijzonder goed gegeten bij Villa Lokeend. De gerechten zagen er prachtig uit en smaakten verrukkelijk. De tartaar van tonijn was vers en zacht, en werd vergezeld door een bijzonder gembersausje. De parelhoen was heerlijk mals en sappig, en de vanillehangop tot slot zeer smaakvol. Onze favoriet was de amu...

Lees hele review

Gisteravond bijzonder goed gegeten bij Villa Lokeend. De gerechten zagen er prachtig uit en smaakten verrukkelijk. De tartaar van tonijn was vers en zacht, en werd vergezeld door een bijzonder gembersausje. De parelhoen was heerlijk mals en sappig, en de vanillehangop tot slot zeer smaakvol. Onze favoriet was de amuse (van het huis): een schuimig soepje van kokos en kerrie. Mmm!

De bediening was erg professioneel en correct, met toch een persoonlijke touch. Erg prettig. We hebben lekker buiten gezeten en toen het nodig was, gingen de terraswarmers aan. De sfeer onder de andere gasten was wel erg 'ons-kent-ons', maar daar bleek de bediening ook van op te kijken; dat schijnt normaal gesproken minder te zijn.

Vanwege het heerlijke eten en de fijne bediening, zeker een plek om nog eens terug te keren!

Anoniem op 04 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vinkeveen e.o.

Groenlandsekade 61 3645 BB Vinkeveen

Over Villa Lokeend

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vinkeveen e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden