Vineum

€€€
8,5 (27 reviews)
93% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 27 mensen zeggen over Vineum

8.5 Gebaseerd op 27 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dining with the stars bij VINEUM "
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten was zo als gewoonlijk weer top. De wijnen heerlijk en de sfeer fantastisch, lekker buiten op het terras.

Anneke Otto-Kop op 08 juli 2023
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker geluncht met deze mooie all-in aanbieding, super vriendelijke ontvangst en attente bediening. Vooraf een cava en amuses, daarna het procureur lapje met garni, niet mijn favo, maar een mooie volle verdejo erbij. Als hoofd, mijn absolute favo, de tagliatelle met truffel en een chardonnay erbij, heerlijk! Het de...

Lees hele review

Lekker geluncht met deze mooie all-in aanbieding, super vriendelijke ontvangst en attente bediening. Vooraf een cava en amuses, daarna het procureur lapje met garni, niet mijn favo, maar een mooie volle verdejo erbij. Als hoofd, mijn absolute favo, de tagliatelle met truffel en een chardonnay erbij, heerlijk! Het dessert met rabarber en crunch, was fris en niet te zoet, mooie combi met de muscat dessertwijn. Wij hebben genoten en komen zeker snel terug.

Glenda v V op 01 april 2023
Geverifiëerd

"Simpel en perfect"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Erg lekker eten. Simpele bestanddelen, kip en polenta bijvoorbeeld, en dan wel absolute perfectie. Nette prijs/kwaliteit verhouding

Pim op 09 maart 2023
Geverifiëerd

"Fijn restaurant "
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Mooie gerechten met heerlijke bijpassende wijnen erbij. Erg vriendelijke personeel

Dominique Van dijk op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Vooral vanwege bediening niet voor herhaling vatbaar "
4.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 2

Helaas geen positieve ervaring tov. veel andere (restaurantweek)restaurants die we proberen. Voor de lunch geweest en helaas waren we de enige aanwezigen. Dat samen met het onaangename gedrag van de serveerster, maakte dat er geen in dit fraaie restaurant geen sfeer was. Die hebben we zelf maar gemaakt, ondmanks het...

Lees hele review

Helaas geen positieve ervaring tov. veel andere (restaurantweek)restaurants die we proberen. Voor de lunch geweest en helaas waren we de enige aanwezigen. Dat samen met het onaangename gedrag van de serveerster, maakte dat er geen in dit fraaie restaurant geen sfeer was. Die hebben we zelf maar gemaakt, ondmanks het geklets, gehoest en genies van het personeel op de achtergrond. De goede wijnen maakte wel iets goed, maar ondanks dat de gerechten mooi opgemaakt waren, vielen de smaaksensatie tegen. Met name het suddervlees was niet gaar genoeg en daardoor was het vele vet nog te hard... Uiteindelijk won het desert het dan nog. Als je voor dit menu de volle prijs zou betalen, dan zou het al met al een rip-off zijn. Dar valt ons toch wel op in ons geliefde Rotterdam... Buiten de steden lijken restaurants toch meer te bieden voor het (dure) geld. Dit had iig qua gastheerschap (mag dat nog?!) een stuk beter gemogen en eigenlijk gemoeten. Vooral als je besluit mee te doen aan dit soort acties als de restaurantweken.

deolb op 28 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vineum

Vineum spreekt voor het totaal; het Rotterdamse restaurant, gelegen op de eerste verdieping van een klassiek statig pand, is een plek die naar perfectie strijdt. De chef en zijn team creëren unieke gerechten. Gecombineerd met de passende wijnen is Vinuem een plek dat u meeneemt naar plekken, waar u over zou willen dromen. De combinatie van de wijnen en gerechten tillen het tot heel ander niveau.

Laat u zich Vineum en het team zich meenemen op een reis? Reserveer nu!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden