Knife fork icon red

Waanzinnig

8,8 (51 reviews)
100%

Wat 51 mensen zeggen over Waanzinnig

8.8
(51 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.4
100%
Schrijf een review

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Complimenten voor de creatieve kok! Smakelijke combinaties en voor elk wat wils. Eén van de weinige restaurants waar iedereen terecht kan; van vis tot vlees, van vegetarisch tot veganistisch en het maakt niet uit wat voor allergie je hebt, er kan rekening mee gehouden worden. Het eten is lekker, puur en gezond. Dat ...

Lees hele review

Complimenten voor de creatieve kok! Smakelijke combinaties en voor elk wat wils. Eén van de weinige restaurants waar iedereen terecht kan; van vis tot vlees, van vegetarisch tot veganistisch en het maakt niet uit wat voor allergie je hebt, er kan rekening mee gehouden worden. Het eten is lekker, puur en gezond. Dat proef je vooral doordat het eten niet zo zout is. Erg fijn, want zout er bij kan wel, zout uit een gerecht halen gaat niet meer. Bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam. Sfeervol, modern aangekleed restaurant.

Schouten op 07 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Willem II straat 52A 5038 BH Tilburg

Over Waanzinnig

Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.

Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden