Knife fork icon red

Restaurant Friends

8,1 (3)

Wat zeggen mensen over Restaurant Friends

8.1
(3 reviews)
Eten
8.7
Service
8.0
Sfeer
7.7
Schrijf een review

"Allergie"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Friends leek me bij uitstek geschikt om de laatste avond van de restaurantweek af te spreken met een vriend die uit een retraite kwam. Inderdaad bleek het aangenaam landen: ontvangst door frisse jongedame (net nieuw), die haar best deed ons een gezellige avond te bezorgen. Op onze tafel troffen we het restaurant week menu aan. De kok bleek alle gerechten speciaal voor mij te hebben aangepast! Hier kwam ik pas achter, nadat ik had gevraagd, of ik a la carte kon eten, gezien mijn vele allergieën. Ik krijg nu nog het schaamrood op de kaken, bij de gedachte aan mijn vraag! In alle gerechten proefden we aandacht, kwaliteit en subtiliteit! Een groot genieten!

PS Ook achteraf geen enkele allergische reactie. Dank!

Antoinette op 24 maart 2014

"Gastvrij en lekker eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij werden zeer gastvrij ontvangen bij Friends in Bussum. Het menu wat wij kregen was erg lekker bereid en staat normaal ook op het menu van Friends. Dit verraste ons, dit zouden we dus nogmaals kunnen eten buiten de restaurantweek om. Dit is een restaurant wat weer op de lijst kan van: voor herhaling vatbaar!

J. Braam op 09 maart 2014

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Gisteren heerlijk wensen eten bij De 3 Vrienden, met 3 vriendinnen. Gezien het mooie weer konden we het voor- en hoofdgerecht buiten nuttigen, op het gezellig drukke terras. Het was geen enkel probleem dat we voor het nagerecht naar binnen wilden. Wij kenden het restaurant al van eerdere etentjes, maar nu met de restaurantweek hebben ze zichzelf overtroffen w.b. het menu dat gereserveerd werd. Zowel het vlees- als het visgerecht was van prima kwaliteit. Het nagerecht was erg lekker en zeer decoratief. wij komen zeker nog eens terug.

Anoniem op 05 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bussum e.o.

Landstraat 2 1401 EN Bussum

Over Restaurant Friends

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bussum e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden