Knife fork icon red

Cucina Italiana

Wat mensen zeggen over Cucina Italiana

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Grote Poot 1 7411 KE Deventer

Over Cucina Italiana

Restaurant Cucina Italiana laat je maar al te graag kennismaken met de Italiaanse keuken. Niet voor niets opent de menukaart met deze volgende uitspraak: "Non vogliamo sturpirvi, abbiamo voglia di cucinare per voi". (Wij willen u niet imponeren, maar wij willen voor u koken). Koken doen zij op authentieke, seizoensgebonden wijze. De kaart is samengesteld uit zowel klassieke als moderne Italiaanse gerechten en verandert regelmatig.

Eigenaar Raffaele heeft de leiding in de keuken en is afkomstig uit de Italiaanse streek Puglia. Mede-eigenaar en gastvrouw Geke informeert u graag over de gerechten en een passende wijnsuggestie. 


Cucina Italiana heeft een slow-food keuken, wat betekent dat onder andere pasta en brood zelf worden bereid van biologisch speltmeel. Ideaal voor mensen die de Italiaanse keuken waarderen en weten dat het wachten beloond wordt met vers bereide gerechten van de beste ingrediënten. 


Naast een plekje in het sfeervolle restaurant kun je ook kiezen voor een meer intiemere sfeer in de eetkamer beneden. Hier kun je de door een raam de keukentaferelen bewonderen. Vanaf 6 tot 10 personen kun je privé dineren in de eetkamer. Wanneer het weer het toelaat, kan er buiten worden gegeten aan de voet van een prachtig plein. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden