Delice

Mediterraans, Midden-Oosters |
9,1 (248 reviews)
96% aanbevolen

Subliem 8 mediterrane menu + dessert € 48,- € 42,50

Delice

Mediterraans, Midden-Oosters |
9,1 (248 reviews)
96% aanbevolen

Subliem 8 mediterrane menu + dessert € 48,- € 42,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Subliem 8 mediterrane menu + dessert
€ 48,- € 42,50

Restaurant Delice in Maarssen is een culinaire bestemming waar de Arabische gerechten, bereid met kruiden uit Tunesië, het vaderland van de chef zelf, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Begeleid door prachtige wijnen uit zowel de nieuwe als de oude wereld, staan de gerechten garant voor een culinaire belevenis. Omgeven door ruimte en rust in een trendy atmosfeer, geniet u van de altijd verse gerechten. Bijzonder uit eten, bijzonder lekker en bijzonder goed. Dat is restaurant Delice!

Hebt u ook zin om uzelf te laten verwennen met deze bijzondere culinaire ervaring? Grijp dan nu uw kans en reserveer snel voor dit Subliem 8 mediterrane menu + dessert voor slechts € 42,50!

Dompel uzelf onder in de authentieke smaken en de eigentijdse ambiance van Restaurant Delice!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 29 augustus 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 248 mensen zeggen over Delice

9.1 Gebaseerd op 248 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassend en interesse naar meer "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn ervaring bij restaurant Delice was buitengewoon verrassend. De Arabische - en Noord Afrikaanse keuken is iets wat out of my comfortzone is, maar de wijze waarop de gerechten werden gepresenteerd werd ik geleidelijk uit die comfortzone gehaald. De samenstelling van de gerechtjes gaven mij een verhelderende smaak...

Lees hele review

Mijn ervaring bij restaurant Delice was buitengewoon verrassend. De Arabische - en Noord Afrikaanse keuken is iets wat out of my comfortzone is, maar de wijze waarop de gerechten werden gepresenteerd werd ik geleidelijk uit die comfortzone gehaald. De samenstelling van de gerechtjes gaven mij een verhelderende smaak sensatie, waarvan ik erg onder de indruk ben. Ook de eigenaresse Zora is een vrouw met veel passie voor haar zaak en dat herken je gelijk op de manier waarop zij haar klanten aanspreekt en haar personeel ook behandeld en benoemt. Kortom een fantastisch restaurant, waar ik zeker terug zal keren, om nog meer smaken te ontdekken.

Renate Nagtegaal op 15 februari 2024

"Leuk restaurant met lekker eten "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Lekkere en diverse hapjes. Vriendelijk personeel en goede sfeer

Mirella op 09 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten op onze trouwdag"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, lekkere wijn, vriendelijk personeel.

Mijkie op 12 april 2023
Geverifiëerd

"Eigenlijk geen aanbieding"
8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

De aanbieding van de restaurantweek is gewoon het standaardmenu aangevuld met een normaal al te duur toetje, dat nu dan 3 euro goedkoper is.

Eten is wel lekker, maar voor die prijs had ik wel meer verwacht.

Maarssen op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk en verrassend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We vondenhet allemaal(12 ) heerlijk en verrassend!!

Marry Kuiper op 26 februari 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Delice

Keuken: Mediterraans, Midden-Oosters

De Arabische gerechten bereid met kruiden uit Tunesië, het vaderland van de chef zelf, begeleid door prachtige wijnen uit de nieuwe én oude wereld staan garant voor een culinaire belevenis. Omgeven door ruimte en rust in een trendy atmosfeer geniet je van de altijd verse gerechten. Bijzonder uit eten, bijzonder lekker en bijzonder goed. Dat is restaurant Delice!

Restaurant Delice bevindt zich op een knusse locatie in Maarssen dorp. Ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden