Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

8,2 (103 reviews)

Wat 103 mensen zeggen over In De Keuken van Floris

8.2
(103 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Heel verrassend, heerlijke, prachtige composities!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij zijn bijna naaste buren van "In de keuken van Floris" en lopen dus letterlijk heel vaak langs...en dan nu eindelijk eens naar binnen! Geen seconde spijt van gehad: heerlijk gegeten. Prachtig opgemaakte gerechtjes met verrassende ingredienten en smaken. Bijpassend wijnarrangement en een keur aan champagnes; wij kregen een proeverij van drie champagnes en dat was bijzonder.

Marga Mol op 10 november 2014

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige avond gehad!

Julija op 10 november 2014

"Smaaksensatie!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

24 april in de Keuken van Floris gegeten, en wij hebben ontzettend genoten van de sfeer, het eten en de wijnen. Floris vertelt met veel passie over het eten/drinken,en het "zien bereiden" van de gerechten geeft een extra dimensie aan het geheel. Mooie gerechten, veel verschillende smaken. Wij komen hier zeker terug. Joanne en Ronald.

Joanne Voogt op 30 april 2014

"super"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

een verwenmiddag. Alles is goed, de bediening, locatie en vooral het eten. Mooi, harmonisch, uitdagend en lekker.
Niets aan veranderen!

jannette op 24 maart 2014

"Lekker gegeten in de keuken van Floris"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten afgelopen zondag. Het restaurant zat helemaal vol. De sfeer was fijn, niemand had haast. De 2 dames zouden wel wat alerter kunnen zijn, bestelling verkeerd onthouden: vlees i.p.v. vis (ander bestek) koffie i.p.v. thee. Na afgerekend te hebben wilden we onze jassen hebben, maar er kwam niem...

Lees hele review

We hebben heerlijk gegeten afgelopen zondag. Het restaurant zat helemaal vol. De sfeer was fijn, niemand had haast. De 2 dames zouden wel wat alerter kunnen zijn, bestelling verkeerd onthouden: vlees i.p.v. vis (ander bestek) koffie i.p.v. thee. Na afgerekend te hebben wilden we onze jassen hebben, maar er kwam niemand. De andere dame geroepen die meldde dat ze helemaal niet wist dat we al afgerekend hadden. En misschien lange haar in een staart o.i.d. doen i.v.m. hygiene?

Pauline op 24 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden