Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

€ 105,- € 79,-

Fantastisch 9-gangen diner + GRATIS wijnarrangement (9 glazen)

In De Keuken van Floris

8,2 (100)

Fantastisch 9-gangen diner + GRATIS wijnarrangement (9 glazen) € 105,- € 79,-

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 9-gangen diner + GRATIS wijnarrangement (9 glazen)
€ 105,- € 79,-

Restaurant In de Keuken van Floris is een uniek restaurant. Het is zeer geschikt voor iedereen die open staat voor verrassingen en weinig eetbeperkingen heeft. Er is geen menu of wijnkaart, na ontvangst van een vast tijdstip kun je genieten in de open keuken van een fantastisch 9-gangenmenu.

In de keuken van Floris bezit Nederlands meest uitgebreide Champagne kaart met daarop meer dan 130 verschillende Champagnes. De proeverij is daarom ook verreweg het populairste aperitief.

Speciaal Diningcity heeft chef Floris een fantastisch 9-gangen menu samengesteld voor maar € 79! Reserveer je via Diningcity dan krijg je een prachtig Wijnarrangement er nu GRATIS bij!

Let op. Beperkte tafels. Vol = vol

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 18 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over In De Keuken van Floris

8.2
(100 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"super"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

een verwenmiddag. Alles is goed, de bediening, locatie en vooral het eten. Mooi, harmonisch, uitdagend en lekker.
Niets aan veranderen!

jannette op 24 maart 2014

"Lekker gegeten in de keuken van Floris"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten afgelopen zondag. Het restaurant zat helemaal vol. De sfeer was fijn, niemand had haast. De 2 dames zouden wel wat alerter kunnen zijn, bestelling verkeerd onthouden: vlees i.p.v. vis (ander bestek) koffie i.p.v. thee. Na afgerekend te hebben wilden we onze jassen hebben, maar er kwam niemand. De andere dame geroepen die meldde dat ze helemaal niet wist dat we al afgerekend hadden. En misschien lange haar in een staart o.i.d. doen i.v.m. hygiene?

Pauline op 24 maart 2014

"Klant is geen koning !"
2.3 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 1

Floris presteert het voor een broodje bij de gerechten 1 EUR per stuk te vragen zonder hier vooraf melding van te maken. Toen ik hierover een opmerking maakte tegen de patron cuisinier was hij hierover zeer gebelgd en vond dat hij absoluut niet verplicht was dit vooraf te melden. De rekening bevatte daarnaast nog 2 fouten, namelijk een verkeerde menu prijs en een niet bestelde fles water. Kortom als we niet hadden opgelet dan hadden we EUR 14,00 teveel betaald. Dat ik hierover een opmerking maakte vond de chef wederom gezeur en hij zei tegen zijn personeel met opzet voor mij hoorbaar "Dat is nu de reden dat ik eigenlijk niet mee wil doen aan de restaurantweek". Ik hoop dat hij dit in het vervolg dan ook maar niet meer meedoet, want deze meneer doet het imago van de restaurantweek niet goed.

Elly Dorsman op 20 maart 2014

"Geweldig eten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer.

Jeroen op 18 maart 2014

"Terugkomertje"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lunch was uitstekend, 4-gangen en een wijn arrangement. Amuse was een verassing, boswandeling welke werd gegeten met een pincet. Wijn/bier arrangement sloot mooi aan bij de maaltijden. Wij gaan zeker een keer het 9-gangen diner daar nuttigen (terugkomertje)

M. J. Noijons op 17 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden