Knife fork icon red

In De Keuken van Floris

8,2 (103 reviews)

Wat 103 mensen zeggen over In De Keuken van Floris

8.2
(103 reviews)
Eten
8.5
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Bittere nasmaak"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Het eten over de gehele linie is goed, hoewel sommige gerechten het net niet haalden. Misschien omdat het vegetarische versies waren van vleesgerechten. De beste gerechten waren namelijk degene die op zichzelf stonden, oftewel totaal afwijkend van de vis- en vleesgerechten. Uiteindelijk zaten er mooie vondsten bij m...

Lees hele review

Het eten over de gehele linie is goed, hoewel sommige gerechten het net niet haalden. Misschien omdat het vegetarische versies waren van vleesgerechten. De beste gerechten waren namelijk degene die op zichzelf stonden, oftewel totaal afwijkend van de vis- en vleesgerechten. Uiteindelijk zaten er mooie vondsten bij maar niets waar we stijl van achterover sloegen.

Veel gebakken lucht en veel verrassingen op de rekening en verborgen kosten. En je zit dichter bij de wildvreemden naast je dan bij je tafelgenoot.

Conclusie: eenmalig bezoek aan Floris. Voor hetzelfde geld (of minder) zitten we in een restaurant dat qua eten minstens zo goed is, met klantvriendelijkere bediening en bovendien meer privacy. Minder privacy kan ook bijna niet...

Rick op 08 juli 2015

"Lekker verwend worden !!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben zondag 16 november zeer gezellig geluncht. Een heerlijk menu waarvan de gangen perfect op elkaar waren afgestemd. Een verrukkelijk smaak combinatie gelardeerd met een zeer goed wijn arrangement. Al met al voor ons om weer reden om hier weer vlug terug te komen om ons weer te laten verwennen.

René & Marlies Kroll op 17 november 2014

"Avondje uit"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een avondje uit, zoals een avondje uit moet zijn. Een gezellige avond met voortreffelijk eten en gezellige ambiance, in het kader van dining with the stars hadden wij deze avond een 5 gangen menu met de nodige supplementen. Elke gang was werkelijk een kunststukje en heerlijk. Vooral het hoofdgerecht (ik had vlees) d...

Lees hele review

Een avondje uit, zoals een avondje uit moet zijn. Een gezellige avond met voortreffelijk eten en gezellige ambiance, in het kader van dining with the stars hadden wij deze avond een 5 gangen menu met de nodige supplementen. Elke gang was werkelijk een kunststukje en heerlijk. Vooral het hoofdgerecht (ik had vlees) de longhaas was perfect. Gewoon heel de avond was een 9+. Bedankt en tot de volgende keer

Jack santbergen op 16 november 2014

"Een avondje Floris"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Op 9.11.14 hebben we een hele leuke avond bij Floris in de keuken gehad. Heerlijk gegeten en lekkere wijn gedronken. De presentatie van de gerechten was zeer bijzonder, het leken wel schilderijtjes. Door Floris en zijn staf werd ieder gerecht uitstekend toegelicht. Enige kleine minpunt was de rekening die er niet om loog.
Al met al een belevenis om zeker nog een keer terug te gaan.

Gerrit Sparreboom op 10 november 2014

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Alle gangen waren schilderijtjes,en het wijn arregement werd zeer goed.

Tom van Gils op 10 november 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 259 3063 AM Rotterdam

Over In De Keuken van Floris

Restaurant In de Keuken van Floris; een unieke plek waar je continue wordt verrast door nieuwe en spannende smaken. Hier ga je niet heen voor de snelle hap, hier ga je heen voor een geweldige ervaring. In een losse en dynamische sfeer kan men de hele avond genieten van spannende en verfijnde gerechten die worden bijgestaan door de meest gewaagde wijnen vanuit de gehele wereld.

Floris en zijn team bereiden de gerechten in een open keuken te midden van alle gasten zodat zij het gehele kookproces op de voet kunnen volgen. Zijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver, geconcentreerd en transparant. Het onverwachte ligt hier op de loer en maakt de avond daardoor extra spannend. De focus ligt op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Floris heeft samen met zijn Maitre-Sommelier een spannend en uitdagend menu van negen gerechten met een gevarieerd wijn- of alcoholvrij sap-arrangement samengesteld. Laat je omverblazen tijdens dit bijzondere diner en neem een kijkje in de keuken van Floris.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden