Knife fork icon red

De Burgemeester*

8,9 (600 reviews)
98%

Wat 600 mensen zeggen over De Burgemeester*

8.9
(600 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.5
98%
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in prettige ambiance. Voorgerecht (kabeljauw) en tussengerecht (heilbot) waren prima. Hoofdgerecht (ree) was ronduit fantastisch, boterzacht vlees en een heerlijke saus. Samen met de bijgerechten (o.a. vijg, stoofje met cacao) een prachtig uitgebalanceerd gerecht. De rode wijn erbij was lekker, maar...

Lees hele review

Heerlijk gegeten in prettige ambiance. Voorgerecht (kabeljauw) en tussengerecht (heilbot) waren prima. Hoofdgerecht (ree) was ronduit fantastisch, boterzacht vlees en een heerlijke saus. Samen met de bijgerechten (o.a. vijg, stoofje met cacao) een prachtig uitgebalanceerd gerecht. De rode wijn erbij was lekker, maar iets te aanwezig voor het gerecht. Nagerecht (honingtaartje) vonden we niet geweldig, al waren het saffraanijs en de bereidingen met pecannoot een leuke vondst. Al met al is het eten misschien niet heel spannend, maar worden goede producten steeds uitstekend bereid. De bediening was erg vriendelijk, correct en over het algemeen kundig. Vijf verschillende mensen aan je tafel op een avond is wel wat veel van het goede. Wij kijken terug op een heerlijk diner en een ontspannen avond, zeker voor herhaling vatbaar.

G N op 28 september 2011

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Het was wederom een avond vol genieten van de amuses, de heilbot, de reerug en het honingtaartje begeleid met uitstekende wijnen in een bijzonder prettige ambiance. Jammer dat jullie komende week helemaal volgeboekt zijn, anders zouden we wederom komen genieten. Superb !

Buis Aad op 27 september 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Vijf gangen menu was prima in combinatie met het wijnarrangement. Heerlijk genoten. Daarna overnacht in B

Stefan van Engelen op 13 juni 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten en werden verrast door alle goed gekozen smaken in de gerechten. De wijnen smaakten er ook heel erg goed bij. We hebben genoten en heerlijk gegeten.

tiny beets op 13 juni 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Uitstekende, zeer vriendelijke service; de gerechten zagen er mooi uit en hadden een uitgebalanceerde smaak in combinatie met het prima wijnarrangement. We vonden alles even lekker. De porties waren wel bescheiden, ook voor een diner met vijf gangen.

T de Winter op 12 juni 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Raadhuisstraat 17 3461 CW Linschoten

Over De Burgemeester*

In het Oude Raadhuis in Linschoten is restaurant De Burgemeester gevestigd. Midden in het groene hart van Linschoten, gelegen in het sfeervolle dorp. Je krijgt bij binnenkomst gelijk een warm welkom van de bedieningsbrigade onder leiding van Anne Spruijt-Hövels.

De keukenbrigade onder leiding van Sander Spruijt zorgt voor de mooiste culinaire gerechten waarbij de focus ligt op top kwaliteit. De bediening zorgt voor een ongedwongen sfeer en schenken de mooiste wijnen om je beleving onvergetelijk te maken.

Het restaurant vraagt je om van te voren allergieën of dieetwensen te vermelden. Indien je dit niet doet en dit op de avond zelf in het restaurant vermeld wordt, berekenen zij een supplement van €10,- per wijziging in het menu.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden