Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

De Burgemeester*

8,9 (600 reviews)

Wat 600 mensen zeggen over De Burgemeester*

8.9
(600 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, genoten van de vriendelijkheid, alertheid en bescheidenheid van de bediening. Dikke aanrader!

Simone op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijke avond , verrassend eten"
7.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 4

Eten was heerlijk en verrassend.
Inrichting was mooi maar niet echt gezellig

Monique Schreuder op 25 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Heel veel aandacht besteed aan eten en serveren.

Rwitu Stam op 23 september 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Nadat de vorige twee reserveringen niet door zijn gegaan ivm familiaire omstandigheden en corona, is het de derde keer wel gelukt om een avond door te brengen bij de Burgemeester. En dat is feest kan ik gerust schrijven/zeggen. De gerechten zijn gebalanceerd, goed uitgekiend, passend qua opbouw en structuur en met e...

Lees hele review

Nadat de vorige twee reserveringen niet door zijn gegaan ivm familiaire omstandigheden en corona, is het de derde keer wel gelukt om een avond door te brengen bij de Burgemeester. En dat is feest kan ik gerust schrijven/zeggen. De gerechten zijn gebalanceerd, goed uitgekiend, passend qua opbouw en structuur en met een uitgebreide wijnkaart (wijnboek is meer op zijn plaats) of de suggesties van de sommelier gaat dat prima hand-in-hand. Het personeel is niet opdringerig of aanwezig maar past uitstekend in deze setting; niet te strak maar vooral ontspannen voor iedereen en dat werkt aanstekelijk.

Ieder gerecht is tegelijk heerlijk en fotogeniek, dus aan de binnenkant en buitenkant een plaatje. We kunnen rustig stellen dat het culinair niveau in Nederland in de afgelopen 15 jaar omhoog is geschoten en dat merk je aan alles bij dit restaurant zonder afstandelijk te zijn. Niet te stijf. Een absolute aanrader voor een avondvullend programma van amuse tot friandise.

Wij zaten buiten in de deels gesloten veranda die op verzoek geheel kan worden gesloten. Hier zie je af en toe een auto voorbij komen / parkeren, maar dat is zeker niet hinderlijk.

Het hoeft denk ik geen betoog dat we hier weer een keer naar toe gaan. En ja, het is de hogere prijsklasse maar een avond op deze wijze invullen mag m.i. ook wat kosten.

Martin Jansen op 19 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een FANTASTISCHE avond gehad. Alles klopte. Het sublieme eten, de uiterst vriendelijke en kundige bediening, de ambiance. Een aanrader, dus voor ons een terugkomer....

Olaf Wijnants Labree op 18 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Raadhuisstraat 17 3461 CW Linschoten

Over De Burgemeester*

In het Oude Raadhuis in Linschoten is restaurant De Burgemeester gevestigd. Midden in het groene hart van Linschoten, gelegen in het sfeervolle dorp. Je krijgt bij binnenkomst gelijk een warm welkom van de bedieningsbrigade onder leiding van Anne Spruijt-Hövels.

De keukenbrigade onder leiding van Sander Spruijt zorgt voor de mooiste culinaire gerechten waarbij de focus ligt op top kwaliteit. De bediening zorgt voor een ongedwongen sfeer en schenken de mooiste wijnen om je beleving onvergetelijk te maken.

Het restaurant vraagt je om van te voren allergieën of dieetwensen te vermelden. Indien je dit niet doet en dit op de avond zelf in het restaurant vermeld wordt, berekenen zij een supplement van €10,- per wijziging in het menu.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden