Knife fork icon red

De Burgemeester*

€ 62,50

5 Gangen Sterrendiner + 5 amuses + bruisend aperitief

Deal
5 Gangen Sterrendiner + 5 amuses + bruisend aperitief
€ 62,50

Fantastische Michelinsterren ervaring!


De liefde voor gastronomie brengt Anne en Sander Spruijt samen bij De Burgemeester in Linschoten. Een kok en een gastvrouw.


De Burgemeester is gevestigd in het oude raadhuis van het dorp gelegen midden in het Groene Hart. Anne zorgt voor een gemoedelijke en enthousiaste sfeer in het restaurant terwijl de chefkoks gefocust zijn op topkwaliteit in de keuken.


Dit samen maakt eten bij De Burgemeester een fantastische culinaire beleving. Al jaren staat dit restaurant bekend om haar creatieve en pure gerechten en het prachtige en unieke wijnassortiment. 


Speciaal voor DiningCity heeft chefkok Sander Spruijt een Michelin 5-gangen sterrendiner met 5 amuses en een bruisend aperitief samengesteld, om je een onvergetelijke avond te bezorgen nu voor slechts € 62,50. Kom, zit en geniet!

  • Te reserveren t/m 31 maart 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over De Burgemeester*

8.8
(540 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.5
Schrijf een review
"De Burgemeester"
7.7 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 7

Zeer aangenaam gegeten, vriendelijk personeel, met verstand van wijn en kaas.
Is zeker een ster waard,mooie gerechten. De sfeer is relaxed, een beetje huiskamer gevoel door de lage plafonds.

Marco op 08 oktober 2018

"Bijzonder lekker!"
8.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 5

Eten was bijzonder lekker. Echt een sensatie. Zoveel verschillende smaken, heerlijk. Absoluut de moeite waard om een keer te gaan eten. Personeel was heel erg kundig en heel erg aardig. Goede bediening, top!

Sfeer in het restaurant had van mij wel wat gezelliger mogen zijn qua inrichting en qua sfeer. Door het lage plafond een klein beetje benauwend. Makkelijk op te lossen met de juiste verlichting.

CB op 03 oktober 2018

"Wat een ervaring!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Nog niet eerder hebben mijn vriend en ik bij een restaurant met ster gegeten, dus dit was onze eerste ervaring. Het eten was super, de verschillende smaken die samen kwamen, de uitleg over de wijnen en kazen was top en maakte de avond compleet! Al met al een top ervaring.

Sarah Middelbeek op 30 september 2018

7.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 5

Wij zaten aan een tafeltje wat zeer onrustig was, continue liep er personeel langs. De keukendeur zagen wij maar open en dicht gaan. Het was geen prettige plek
Voor zo een duur restaurant moet je rustig kunnen dineren.

Jeanet de Groot op 30 september 2018

"Gemiste kans"
4.7 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 4

Hoewel het eten voor een sterrenrestaurant ons ook een beetje tegenviel zijn we voornamelijk afgehaakt door de chagrijnige bediening en het continue “ up-selling”. Het is begrijpelijk dat een restaurant meer omzet wilt genereren maar speel dan open kaart. Het onder het mom van aangespoelde flessenpost een extra gang verkopen is op zich een leuk idee maar dan moet je dit er wel bij vermelden. Ook werd water continu ongevraagd bijgeschonken waardoor je bij de rekening geconfronteerd wordt met een onwaarschijnlijk bedrag. Wat ons betreft een gemiste kans van De Burgemeester.

Chantal op 30 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Raadhuisstraat 17 3461 CW Linschoten

Over De Burgemeester*

In het oude raadhuis in Linschoten is restaurant De Burgemeester gevestigd.


Midden in het groene hart gelegen in het sfeervolle dorp. Je krijgt bij binnenkomst gelijk een warm welkom van de bedieningsbrigade onder leiding van Anne Spruijt-Hövels.


Nadat je een keuze heeft gemaakt uit de verschillende aperitief mogelijkheden komen de eerste culinaire aperitief hapjes uit de keuken.


De keukenbrigade onder leiding van Sander Spruijt zorgt voor de mooiste culinaire gerechten waarbij de focus ligt op top kwaliteit. De bediening zorgt voor een ongedwongen sfeer en schenken de mooiste wijnen om je beleving onvergetelijk te maken.

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden