Knife fork icon red

Huisje van de zeeuw

9,5 (4 reviews)

Wat 4 mensen zeggen over Huisje van de zeeuw

9.5
(4 reviews)
Eten
9.3
Service
9.5
Sfeer
9.8
Schrijf een review

"gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Ondanks dat zij een hele druk dag hebben gehad (een 65 jarige bruiloft) en wij de enige gasten waren voelde we ons als een VIP behandeld.
Het eten was voortreffelijk en de bediening perfect. Wij komen zeker nog een keer terug.

Til Zimmerman op 26 april 2015

"Geweldig"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Wat een geweldig restaurant en leuk personeel.
Het eten was perfect en de bediening heel vriendelijk. Daar kan menig restaurant nog wat van leren. Dankzij de restaurantweek hier terecht gekomen en het zal zeker niet bij deze ene keer blijven.

Trudie op 13 maart 2015

"Geweldig!!"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

In de restaurantweek een 3 gangenlunch geboekt bij Huisje van de Zeeuw. Hier hebben mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding. Nou aan service geen gebrek! Wat een geweldige groep mensen werkt hier. Ik word daar altijd heel blij van, als iemand met plezier zijn of haar werk doet. Daarbij was het eten fantastisch! Wij komen graag terug.

Annemarie Kranenburg op 13 maart 2015

"Gastvrij en lekker dineren!"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Ontzettend lekker gegeten, een ontspannen sfeer en enorme gastvrijheid. Wat een leuk restaurant! Een echte aanrader als je in Lekkerkerk bent.

Renske op 26 januari 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lekkerkerk e.o.

Korte Achterweg 2 2914 EB Lekkerkerk

Over Huisje van de zeeuw

Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel het gezelligste en meest bijzondere restaurant van de Krimpenerwaard. Onze medewerkers vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch of diner om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!) En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

Lunchroom
De lunchroom van ‘Huisje van de Zeeuw’ wordt gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge organisatie die zich inzet om mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle en leuke dagbesteding te bieden en volwaardig deel uit te laten maken van de maatschappij.

Restaurant
Daarnaast biedt Huisje van de Zeeuw als restaurant een gezellige plek om heerlijk te dineren voor een mooie vaste prijs. Doordeweeks betalen onze gasten voor een 3-gangen keuze menu €27,50 en in het weekend is dit €20,50. De menukaart bestaat uit heerlijke herkenbare gerechten.

Bij Huisje van de Zeeuw werken vrolijke mensen die graag blije gasten zien. Met andere woorden: u zit hier goed! Ook als het gaat om wat we u serveren: veel streekgebonden producten van een uitmuntende kwaliteit.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lekkerkerk e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden