Knife fork icon red

Spectrum**

Wat mensen zeggen over Spectrum**

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Herengracht 542-556 1017 CG Amsterdam

Over Spectrum**

Restaurant Spectrum** (voormalig Librije's Zusje), is gelegen in het gerenommeerde Waldorf Astoria hotel te Amsterdam. Dit statige hotel is verdeeld over meerdere grachtenpanden aan de Herengracht. Deze chique sferen komen ook prachtig tot zijn recht in het Restaurant, maar door de recente verbouwing van het restaurant is er ook meer aandacht besteed aan lichtere en luchtigere aspecten.

Aan het roer staan Sidney (Chef) en Sascha (Maître), Een iconisch duo die sinds jaar en dag een hecht team vormen. vanuit De Librije*** overgevlogen naar de hoofdstad om daar hun eigen signatuur aan de wereld te geven. Het smaken spectrum van Sidney is verbluffend en zijn gerechten ogen even spectaculair. Een combinatie van Nederlandse topproducten en Internationale smaakmakers. Tijdens een avond dineren bij restaurant Spectrum** worden de zintuigen geprikkeld en beleef je een overweldigend diner.

Restaurant Spectrum** is een van de hoogst aangeschreven restaurants van de regio. Niet voor niets is Sascha dan ook bekroond tot Gastheer van het jaar in de gids van Gault&Millau. Daarnaast hoeven wij niet uit te leggen waar de twee prestigieuze Michelin sterren voor staan, die zij al sinds 2015 bezitten. In totaal heeft het restaurant 18.5 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden