Knife fork icon red

Roberto's (Hilton Hotel)

€ 39,50

3-gangen Gault&Millau menu + gratis aperitief

Roberto's (Hilton Hotel)

7,9 (366 reviews)

3-gangen Gault&Millau menu + gratis aperitief € 39,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Gault&Millau menu + gratis aperitief
€ 39,50

Bij Roberto's Amsterdam in het Hilton Hotel ontdek je de Pura Cucina Italiana. Ervaar de pure Italiaanse keuken en ontdek de perfecte harmonie van een maaltijd in elegante Italiaanse sfeer.

De gerechten uit de pure Italiaanse keuken worden uitsluitend bereidt met de allerbeste Italiaanse producten. Daarnaast zorgt een beperkt aantal ingediënten per gerecht voor dé perfecte smaakbeleving. Geniet van de verscheidenheid aan Italiaanse wijnen die je meenemen op een smaakvolle reis door Italië.

Wil je ook heerlijk genieten van een 3-gangen Gault&Millau menu + gratis aperitief voor slechts € 39,50? Reserveer dan snel je tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 366 mensen zeggen over Roberto's (Hilton Hotel)

7.9
(366 reviews)
Eten
7.8
Service
8.1
Sfeer
7.7
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Roberto's was vrij goed. Ik had voor een anjovis gevuld met pijnboompitten en broodkruim gespiest met citroen en sinaasappel. Qua smaak erg lekker. Wel veel graten. Dat kan ik prima aan maar een ander had het waarschijnlijk storend gevonden.
Een ander had voor een kipperleverpasteitje met truffel en tijmhoning. E...

Lees hele review

Roberto's was vrij goed. Ik had voor een anjovis gevuld met pijnboompitten en broodkruim gespiest met citroen en sinaasappel. Qua smaak erg lekker. Wel veel graten. Dat kan ik prima aan maar een ander had het waarschijnlijk storend gevonden.
Een ander had voor een kipperleverpasteitje met truffel en tijmhoning. Erg lekker!
Als hoofd hadden we allebei een heel simpel pakketje met zeebaars waar een plak citroen en knoflook in lag. Pakketje werd op je bord open geknipt en je kreeg er een soort bruchetta-tomatenblokjessaus (koud) bij. Erg lekker! Een aanrader. Toe hadden ik een noga/pisatche taartje. Die was prima. Een ander had een grappataart met pruimen en mascaponeijs uit een apart potje erbij. Erg lekker! Vooral de verse pruimen waren er top bij.
Uiteindelijk wel een vreemd detail. Ze vroegen aan het begin of we met een glaasje prosecco wilden beginnen. Bleek uiteindelijk 15e(!!) te kosten. Prima, ik had het waarschijnlijk ook wel gedaan maar wel netjes dat ze erbij zeggen dat het dus niet onderdeel is van het menu.
Verder een flesje chardonnay erbij gedronken, die was lekker. Maar net iets te licht/fruitig naar mijn smaak.
15+50+30=95euro! Niet echt een restaurantweek prijsje dus.
Al met al geef ik het een 7,5. Een hele verzorgde tent die een beetje gezelligheid mist. Lekker eten, maar mijn inziens niet helemaal de prijs waard. De biedening was wel erg goed en vriendelijk/gezellig!

Christiaan Drijfhout van Hooff op 25 augustus 2010

6.7 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 8

de sfeer is prima,maar niet de beste binnen het Hilton ketting. te prijzig voor deze kwaliteit,niet echt een smaak sensatie.

i kolk op 24 augustus 2010

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer prettige ambiance, attente en vooral ook aardige bediening.
Fijn om een keuze menu te krijgen.
De gerechten waren een feest voor oog, neus en mond.

Annette van citters op 24 augustus 2010

4.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 3

wij raden ROBERTO aan niet meer aan de RESTAURANTWEEK mee te doen. Met een driegangenmenu met als hoofdgerecht een povere MINESTRONE, was ik in de oorlog dol gelukkig geweest, maar heden tendage voelt het aan als een belediging. Dat kan nu niet meer.
Wij hebben alle restaurantweken volledig meegemaakt, maar we heb...

Lees hele review

wij raden ROBERTO aan niet meer aan de RESTAURANTWEEK mee te doen. Met een driegangenmenu met als hoofdgerecht een povere MINESTRONE, was ik in de oorlog dol gelukkig geweest, maar heden tendage voelt het aan als een belediging. Dat kan nu niet meer.
Wij hebben alle restaurantweken volledig meegemaakt, maar we hebben een dergelijke menusamenstelling nog nooit meegemaakt. Wij eten minstens eenmaal per week in een goed restaurant. Het TUYNHUYS en BRASSERIE VAN BAERLE zijn onze favorieten. OOk in deze établissementen bestaat een driegangenmenu uit een voorgerecht, een vlees- of visschotel en een nagerecht, maar nooit uit twee voorgerechten en een dessert. Bovendien was het brood ook niet te pruimen.
Een pleister op de wonde: de visschotel, welke wij aanvullend nabestelden was overheerlijk maar zou overbodig moeten zijn.
Cor du Buy

Cor du Buy op 24 augustus 2010

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Nice and quite location. Meal was nice.

oykun polikar op 02 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 138 1077 BG Amsterdam

Over Roberto's (Hilton Hotel)

Restaurant Roberto's in Amsterdam Zuid is een van de chicste restaurants van het stadsdeel. Hier kun je genieten van de klassieke Italiaanse sfeer en inrichting van het restaurant.

Het is een geweldige kaart die Roberto's presenteert. Klassieke gerechten worden afgewisseld met vernieuwende creaties. Handgemaakte pasta's, oude kazen en heerlijke gerechten met zeevruchten en andere lekkernijen uit de zee naast prachtige stukken vlees.

De wijnkaart van Roberto's is kwalitatief net zo goed als de menukaart van het restaurant. Volle rode wijnen, frisse witte wijnen en sparkelende dessertwijnen sieren de kaart. Voor elk gerecht is er een perfecte wijn. Hier vertelt men je alles over de wijnen en over de streken waar zij vandaan komen...

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden